Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen tejserkentő homeós...

Milyen tejserkentő homeós bogyók vannak? Érdemes szedni? A babának nem fog fájni tőle a pocija?

Figyelt kérdés
Mert én a hipp szopiteát iszom-ittam- mert fájt a bébi hasa.
2009. júl. 20. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia,én amiket végigpróbáltam:urtica urens ch 5,ricinus communis ch5-ezek homeos bogyók,more milk kapszula-ez jó drága....szoptatós tea:laktoherbó,hipp natal.Hát gondolom a felsorolásból is kiderül h szinte mindent végigpróbáltam,de smmi nem jött be,attól viszont nőtt a tej menyisége ha sokat raktam mellrea Picurt,csakhát szopási sztrájkok sora stb... végül sajnos 5 hós volt a kislányom amikor elapadt a tejem.
2009. júl. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A homeos bogyók addig jók még belövel a tej,ha már van tejcsi akkor apasztja,tehát ha van akkor azt már hagyd ki.Nekünk a hipp tea vált be a laktoherbtől fájt a hasa,még van a mecsek arról is jókat hallottam.A more milkről is,bár az nagyon drága...

2009. júl. 20. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Általános tejserkentő az urtica urens 5ch, ricinus communis 5ch, agnus castus 5ch, phosphoricum acidum 5ch,pulsatilla pratensis 9ch,more milk. A homeopátiás szerektől nem fáj a baba hasa. Akkor érdemes szedni ha elégtelen a tejtermelés,és ahogy előttem írták,a tejtermelés megindulása után abba kell hagyni különben apasztó a hatás. Ha teheted akkor inkább gyakrabban tedd mellre a babát pár napig,az is fokozza a termelést,és nincs benne kockázat.Arra figyelj,hogy csak akkor termel több tejet a szervezeted,ha a baba kiüríti a mellet.Ha nem üríti ki akkor hiába teszed többet mellre.Ugyanez vonatkozik a homeós szerekre is,szeded,több lesz a tej,de ha a baba nem eszi ki,visszaáll a szervezet a kevesebb termelésre.
2009. júl. 20. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem bekött az Urtica Urens 5ch. Ha elfelejtem beszedni, kevesebb a tejem, nekem nem apasztja, hanem tényleg serkenti. De fontos tudni, hogy előbb apasztja, utána serkenti, mint minden homeopátiás szer, ez is így hat.
2009. júl. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!