Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek a Chiccoról?...

Mi a véleményetek a Chiccoról? Első babás leszek, és nem tudok róla szinte semmit. Mennyire jó?

Figyelt kérdés

Kaptam egy Chicco márkájú mellszívót,mert már csak 1hónap van a szülésig.Mit gondoltok róla?

Szívása,.....

Légyszi irjatok véleményt!

2009. júl. 19. 18:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja,de elfelejtettem irni,hogy olyan pumpás van,mint az Aventos.
2009. júl. 19. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én utáltam.

Begörcsölt a kezem tőle, alig szívott ki valamit, a tej belefolyt a pumpába, ha nem jól tartottam.

Azt mondom, még ne vegyél ilyesmit, mert nem biztos, hogy szükséged lesz rá.

Ez viszont jó lesz "vésztartaléknak".

Ha majd kell, vegyél egy komolyabb szívót, mert ez nem valami jó!

2009. júl. 19. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Borzasztó..ínhüvelygyuszi lett, tej nem...
2009. júl. 19. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Chicco mellszívóm van, én is úgy kaptam. Nálam bevállt, bár nem sokáig használtam (kb. 3-4 hét) és nem is tudtam sokat fejni. Hamar beállt a kereslet-kínálat, így nem volt rá szükség. Én is úgy voltam, ha nem válik be, akkor veszek egy másikat, de meg voltam vele elégedve, amire kellett, arra pont jó volt.

Szerintem az összes kézi pumpás mellszívótól fájhat a kezed, egy elven működnek.

2009. júl. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!