Fáj, mikor szopik először a baba? És mikor fejitek a tejet?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 11:02
1/12 anonim válasza:
Igazából nem egy kellemes érzés,de hozzá lehet szokni, én védővel szoptatom, mert kicsi a bimbóm,ezért a korházban ajánlották a védőt.Nekem bevállt teljesen.Nem mondom, hogy néha nem fáj mikor erősebben szívja,de nagyon jó érzés a közelsége.Én próbáltam fejni,de nem ment, mindig csak keveset sikerült lefejnem így nem is próbáltam tovább.Mindig cicire tettem az elején és így beindult.Mára már meg van a kereslet-kínálat:)
2/12 anonim válasza:
Nem fáj csak furcsa érzés.Fájni akkor fáj ha nem jol csinálja,sebes lesz és egyebek.Persze egy kicsit érzékenyebb.Én az elején megusztam egy kis vizholyaggal,az egy kicsit fájt.Utána már semmi.Én kb 6hétes koráig fejtem a tejet,szopi után,vagy amikor már nagyon feszitett,általában hajnalban.
3/12 anonim válasza:
Az elején nekem nagyon fájt, alig akartam szoptatni. De a párom folyton izélgetett hogy legyek erős. Aztán pár nap alatt hozzászoktam hogy "harap". Használom a bimbóvédőt, és semmi gond. A fejést sem tudtam eleinte megoldani, nem volt időm rá. De ahogy volt 10 percem megtettem, még wc-n ülve is.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem fájt, egyszerűen csak olyan volt, mint amikor valaki erősen ráharap nem foggal :) A fejés egyáltalán nem fáj(t) nekem.
5/12 anonim válasza:
Én a kezdetektől fejtem, mert nem volt bimbóm és nem tudta bekapni a fiam, a bimbóvédő meg nem jött be. Egyáltalán nem fáj a fejés, pedig 11 hónapig fejtem.
Egy kicsit hiányzik is:))
6/12 anonim válasza:
Először furcsa érzés volt, majd mivel a mellbimbóm nem volt hozzászokva és kisebesedett, akkor eléggé fájdalmas volt. De kb 2 hét után begyógyult, megszoktam és már nem fájt.
A fejés is csak az elején volt kellemetlen.
7/12 anonim válasza:
Nekem kb 1 hét után kezdett fájni. De őrült módon, csillagokat láttam, mikor bekapta, össze kellett szorítanom a fogamat, sírni tudtam volna. Kenegettem Bepanthennel, de alig volt idő regenerációra, mert sokáig szopizott, majd jött a következő. Aztán hosszászoktam, ő is ügyesebb lett, és pár hét alatt rendeződött.
8/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt az elején sem. Sose sérült meg a bimbóm, lehet azért,mert az elején is jó technikával szopott a kisfiam.
9/12 anonim válasza:
Fájt, de a méhösszehúzódások sokkal jobban fájtak.
10/12 anonim válasza:
Én az első 5 napon sírva szoptattam. Kb. 3 hét múlva már egyáltalán nem fájt. De most fáj megint mert már harapdálja. 5hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!