Mért van az, hogy a jobb cicim jelentősen több tejet termel, annyira, hogy nagyobb is? Vagy ez nem baj, amíg elég a tejem? De van, hogy a bal cicimet ki kell egészítenem a jobb-ból.
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 18:58
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy azért mert a jobb oldalival kezded a szoptatást.
Szerintem nincs ezzel baj, a nejemnek a ballal volt ugyanez és nem jelentet problémát.
2/3 anonim válasza:
Nekem a balban volt sokkal több,abból bármikor képes voltam szoptatni,míg a jobból éppen csak elég volt a 3 óra,hogy legyen benne valami.
Nekem a napokban volt mellgyulladásom és pont a balt érintette.Szinte teljesen elapadt a tejem,viszont meglepő módon a jobb átvette a szerepét és tudtam napokig csak abból szoptatni.
Ez normális teljesen.
3/3 xStefix válasza:
... ezért van 2 mellünk, nem csak 1. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!