Mióta szoptatok, a jobb cicim legalább egy kosármérettel nagyobb a balnál. Mit tegyek, h újra egy méretűek legyenek?
A jobb cicmben több tejci is van. Mindig csak egy mellből szoptatok, jól lakik tőle a babám, 150-190 gr-kat eszik.
Iszonyatosan zavar a méretkülönbség.
Nekem fordítva van a bal nagyobb! Az elején begyulladt, és fejtem nagyon nagyon... aztán kialakult a kereslet-kínálat.
Persze szerintem a másik mellet sem szabad elhanyagolni. Én szoptatok mind a kettőből, hogy legyen mindegyikbe tejcsi! Először abból, amelyikbe kevesebb van (szerintem) aztán a másik jöhet.
(nálam a sport topok beváltak, és erősebb melltartó)
Úgy értettem, h minden szopinál egy mellből eszik. Egyszer a jobb, máskor a bal, nem tudom neki mind a kettőt adni, mert sok lenne. Így van, h csak 8 óránként ürülnek ki a cicik. A jobb cici evés után kb. akkora méretű, mint a bal. Nekem nem volt begyulladva szerencsére egyik mellem sem és csak az első pár héten fejtem őket, mert iszonyatosan feszültek, annyira teli voltak tejjel. Aztán abbahagytam, most már kibírható a feszülés.
Ha valakinek van 5lete mit lehet tenni a cicikkel, továbbra is várom!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!