Akinek a babája fogadta el a tápit az mit adott helyette?
Először is kérlek, ne affektálj :)
Ne boltban vedd a tápszert, magad is el tudod készíteni. Ha nem fogadja el, bizonyára nem ízlik neki, próbálkozz valami mással. Próbáld ki, hátha a hazai koszt fekszik neki:D
Szerinted ez affektálás?Feltettem egy kérdést,mert nem tudom akinek hasonló problémája van mit csinál(t).
Nem hiszem ,hogy a kérdésem mesterkélt lett volna ,vagy modoros,vagy megjátszott,esetleg színlelt.
tápi, tejcsi, főzizünk, gyümi, szopizik.
ez szerinted nem affektálás?
ajjaj, le leszek pontozva.
mi a fenének jön az ilyen ide, kritizálni azt tud. van ha van gyereke nem hiszem , hogy úgy beszél vele, hogy főzelék, tej meg hasonlós. a kicsik igénylik a becézgetést.
ne haragudj én sem tudok segíteni, mi csak 4 hósak vagyunk. de nagyon mérges lettem ettől a bunkótól.
Miből adod a lefagyasztott tejet, ill. tápot?
Mett az enyém 4 hónapos múlt, de az anyatejet, ha úgy adódik csak varézsitatófejből hajlandó meginni, cumit nem szívja.
Teát is azzal issza.
05.05-esnek én sem értettem mi a fenéért szól bele,ha nem tud segíteni,csak kötekedni akart.
Akinek nem tetszik a sítus a tovább állhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!