Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák, akik kévéztatok,...

Anyukák, akik kévéztatok, isztok valamit helyette?

Figyelt kérdés
Szoptatok és nagyon hiányzik a kávé. Van valami amit lehet inni, és kicsit élénkítőleg hat?
2009. júl. 16. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

En a kapucsinoval hitegetem magam...Vagy hebe hoba 1 jeges kavet keverek magamnak...De nekem is nagyon hianyzik.

Meg most semmeretk,pedig a 7 hos kisfiam mar csak reggel es este szpoizik.

2009. júl. 16. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia

én nescafé 3:1-ben iszok

2009. júl. 16. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én napi egyszer iszom egy pici kávé sok tejjel bögrében-t.:)Ennyit lehet.
2009. júl. 16. 09:25
 4/9 anonim válasza:
sziasztok, létezik olyan kávé, amit kismamák is ihatnak és természetesen szoptatós anyukák is. Én csak az utolsó két hónapban ittam, de nagyon jó volt, részben, mert nyugodt volt a lelkiismeretem, részben, mert a hagyományos kávétól nagyon fájt a gyomrom. Ez a kávé ugyanúgy tartalmaz koffeint, mint a hagyományos kávé, csak van benne egy olyan gyógynövény, ami semlegesíti a hagyományos kávé káros hatásait. Ezért ihatják a kismamák.
2009. júl. 16. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én napi 2 kávét iszom.Reggel egy egész adag kávétejszínnel,délbe csak hétvégén iszok egy felet,ha szüleimnél vagyunk.Magamnak nem főzökitthon.
2009. júl. 16. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Terhessége allat is ittm és most is iszom tejeskávét, napi szinte kettőt (4 hónapja szoptatok), rendes szemeskávéból főzött hosszúkávét tejjel édesítőszerrel.
2009. júl. 16. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Én végig a terhességem alatt és most, szoptatás alatt is iszok napi1, max. 2 kávét. Nagyon alacsony a vérnyomásom, muszáj innom, hogy ne legyek rosszul. 6 hós a kisfiam.
2009. júl. 16. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is a 3in 1-t iszom, és néha-néha főzök is egy kávét, akkor jó sok tejjel iszom. Eddig nem volt gondunk belőle.
2009. júl. 16. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 16. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!