Adtok inni babának kánikulában, szopi mellett?
14:52-es vagyok (tegnapelőtt)
Mind szép és jó, hogy akár óránként megszoptatom, ha szonjas, de ilyen melegben is el kell menni minimum a közértbe. Hiában megyek reggel, már akkor is meleg van, és ahol szeretek vásárolni, mert van ami kell az oda vissza is több mint egy óra séta babakocsival.
Történetesen ma a Kaisers's -ben lett szomjas a gyerek, mégsem vehettem elő a tészták mellett a mellemet.
Inkább hagytam volna szenvedni, míg hazaérek.
Vagy aki félóránként-óránként ad neki inni a ciciből, sehova sem megy 6 hónapig?
Soha nem kell semmit elintéznie?
Ráadásul most kocsink sincs.
Hát tény, hogy az első 6 hónapban én elég keveset mozdultam ki itthonról és ha mégis, akkor igyekeztem úgy megoldani, hogy legyen mód a szoptatásra, ha kell. A bevásárlásokat valamelyik családtagra bíztam, nagyokat anyumra, kicsiket a férjemre. Ugyanígy a hivatalos ügyek intézését is. De ez én vagyok, én szerettem itthon lenni és megtehettem. Más anyukáknál máshogy van. Nekik ajánlják a hordozókendőt, amivel akár menet közben is lehet szoptatni (gondolom egy kis gyakorlatot igényel).
Egyébként hozzáteszem, nálunk is volt talomban egy kis víz, ha hosszabb sétára mentünk. Szerencsére csak a lányom nagyobb korában és csak párszor kellett hozzányúlni, akkor is keveset.
Végülis én azt a választ adnám, hogy vészhelyzetre (pl. nagy melegben és házon kívül) legyen nálunk víz önnyugtatásként és szükség esetére, de ha meg tudjuk oldani, akkor a szopi legyen a szomjoltó. Az biztos, hogy én otthon az etetések közöttre nem adtam és nem is adnék neki.
17 hónapja szoptató anyuka
Fiam is kapott inni, mégis 21 hós koráig cicizett
utolsó előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!