Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Adtok inni babának kánikulában...

Adtok inni babának kánikulában, szopi mellett?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 13:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

14:52-es vagyok (tegnapelőtt)

Mind szép és jó, hogy akár óránként megszoptatom, ha szonjas, de ilyen melegben is el kell menni minimum a közértbe. Hiában megyek reggel, már akkor is meleg van, és ahol szeretek vásárolni, mert van ami kell az oda vissza is több mint egy óra séta babakocsival.

Történetesen ma a Kaisers's -ben lett szomjas a gyerek, mégsem vehettem elő a tészták mellett a mellemet.

Inkább hagytam volna szenvedni, míg hazaérek.

Vagy aki félóránként-óránként ad neki inni a ciciből, sehova sem megy 6 hónapig?

Soha nem kell semmit elintéznie?

Ráadásul most kocsink sincs.

2009. júl. 17. 13:36
 12/13 xStefix ***** válasza:

Hát tény, hogy az első 6 hónapban én elég keveset mozdultam ki itthonról és ha mégis, akkor igyekeztem úgy megoldani, hogy legyen mód a szoptatásra, ha kell. A bevásárlásokat valamelyik családtagra bíztam, nagyokat anyumra, kicsiket a férjemre. Ugyanígy a hivatalos ügyek intézését is. De ez én vagyok, én szerettem itthon lenni és megtehettem. Más anyukáknál máshogy van. Nekik ajánlják a hordozókendőt, amivel akár menet közben is lehet szoptatni (gondolom egy kis gyakorlatot igényel).

Egyébként hozzáteszem, nálunk is volt talomban egy kis víz, ha hosszabb sétára mentünk. Szerencsére csak a lányom nagyobb korában és csak párszor kellett hozzányúlni, akkor is keveset.

Végülis én azt a választ adnám, hogy vészhelyzetre (pl. nagy melegben és házon kívül) legyen nálunk víz önnyugtatásként és szükség esetére, de ha meg tudjuk oldani, akkor a szopi legyen a szomjoltó. Az biztos, hogy én otthon az etetések közöttre nem adtam és nem is adnék neki.

17 hónapja szoptató anyuka

2009. júl. 24. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Fiam is kapott inni, mégis 21 hós koráig cicizett

utolsó előtti

2009. júl. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!