Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi anyatejre van szüksége...

Mennyi anyatejre van szüksége 17napos babámnak?

Figyelt kérdés
2008. máj. 6. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyit kér. Ő tudja, ne félj:) Az én kislányom 3 hónapos, gőzöm sincs mennyit eszik, sosem mérem. Igény szerint és kizárólagosan szoptatom. Amíg a pisik, kakik száma megfelelő, a babám kiegyensúlyozott, baj nem lehet. Ha így teszel Te is, biztis lesz elég tejed.. Sok sikert!
2008. máj. 6. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kislányom 16 napos, én sem tudom, mennyit eszik, de háromóránként kér, éjszaka 4-5. Minden etetés előtt van kakis pelus, néha még utána is. Nem tudom, így jó-e, én csak leírtam a mi esetünk:) Egyébként közérzetünk jó, naponta kétszer van aktív időszakunk, amikor nem alussza végig a 3 órát a manó. :)

Mennyi kakis pisis pelus normális...azt nem tudom. De abból és a baba heti egyszer mért súlyából tudod, hogy elég-e. puszi

2008. máj. 6. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Tegnap délután egy alkalommal megmértem mennyit evett: 130gr-ot. Te babád mennyit eszik?
2008. máj. 7. 05:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon változó,egyszer 70gr. másszor 110gr.Legtöbbször a kettő közt van.Én már azt hittem sok a 110gr.2hét alatt 50dkg hizott.Nem sok ez egy picit?Holnap megyünk védőnénihez.
2008. máj. 7. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond.Az enyém volt hogy 150-et is evett és tényleg megindult a súlynövekedése. A doki azt mondta túl kövér, de ha nem adtam neki annyit, sírt keservesen. Semmi baja nem lett utána, azonkívül, hogy aludt egy jót tele pocakkal. Majd idővel nem kért olyan sokat és az éjszakát is végig aludta. Még én keveseltem amit evett, a korábbihoz képest. Most se eszik egyszerre sokat sztem, inkább sűrűbben Ő 15 hetesen 6,06 kg. Ez tökéletes. És volt hogy 5-6 hetesen 180 is lecsúszott neki!

Jó bébizést.Had egyen, ha éhes!

2008. máj. 7. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az első válaszoló vagyok. Kislányom 3 hónapos és 7 kiló:)
2008. máj. 7. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem sok 2 hét alatt fél kiló :)

Lányom fél éves korára megháromszorozta a születési súlyát, akkor volt 7,5 kiló, most 1 évesen pedig 9 kiló. Fél éves kor után jelentősen lelassul a gyarapodás.

2008. máj. 8. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!