Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor áll már be végre?

Mikor áll már be végre?

Figyelt kérdés

Még mindig nem állt be a kereslet kinálat és nem tudom mit csináljak.Ma szoptatás alatt kifolyt a másikból 70ml.60-100ml között szokott kifolyni,éjszaka az ágy uszik stb.Tudnátok ötletet,tanácsot adni?

A fiam 6hetes.

Köszönöm.

2012. júl. 11. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos azt én sem tudom megmondani mikorra áll be, viszont az tuti, hogy egyre jobb lesz. Az én babám 4 és fél hónapos, ugyan még mindig folyik a másik azoptatás közben, és reggelre is nagyon feszül a mellem, de éjszaka már 1-2 hónapja magától nem folyik. Éjjelre is használj melltartóbetétet, én toppban és betétben alszom, így nem ázik el teljesen az ágy. Kitartás! Ja, és szerintem olyan 3. hónaptól alakult jobban a dolog. Úgyhogy még van időd... :)
2012. júl. 12. 09:45
 2/3 xStefix ***** válasza:

Volt már 6 hetes ugrás? Mert akkor ez a többlet még jól is jöhet..

Egyébként változó. A te testedtől és persze a babád szopis szokásaitól függ.

Nem tudom, fejsz-e, de ha igen, akkor abba lehetne esetleg hagyni, mert attól biztosan több tejed van a szükségesnél.

Illetve, amikor érzed, hogy kezdesz túltelítődni, akkor csak egy keveset fejj ki, ne üresre, így pár nap alatt lecsökken a felesleg.

2012. júl. 12. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk mostanában kezd leállni az éjszakai "beázás". 3 hónapos a lányom. Úgyhogy még egy kicsit bírd ki. :) Csak annyit fejj ki, hogy ne feszüljön.

De az is lehet, hogy neked ilyen "eresztős" típusú cicid van. Nekem a jobb oldali szokott ereszteni, ha a balból szoptatok. Fordítva nem.

Unokatesóm irtó sok melltartóbetétet használt el a fiánál is elég sokáig, meg most a lányánál is. Van aki ilyen típus sajna.

2012. júl. 14. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!