Honnan tudom hogy mennyi cicit adjak kislanyomnak? 6 hetes) orulten moho. Nagyon gyorsan, idegesen eszik. Nagyon sok tejem volt de most apado felben van.
En is csak azt tudom javasolni, hogy bufiztesd tobbszor, esetleg ha cumizik, akkor add oda neki addig, amig leveszed a cicirol, bufizik es ujra visszarakod. Akkor talan nem fog annyira sirni es nem nyel meg tobb levegot a sirassal. A cumitol meg tobb bufizni.
A babamerleg is hasznos lenne, bar nem tudom elkepzelni, hogy megszakitod a szoptatast, akkor lemered es ha keveset evett, akkor utana meg szoptatod. Valoszinuleg azt is vegigsirna.
De meg egy eszrevetelem van: mit ertesz azon, hogy melegited a tapszert? Elore bekeszited?
A leirasbol gyanitom, hogy meg pici babad van. Piciknek nem szabad elore bekevert tapot adni es azt melegiteni, mert a melegitett tejben (az is tejbol van) nagyon konnyen elszaporodnak a kulonbozo bakteriumok. Ez ra is van irva a dobozokra, hogy a legjobb a babanak, ha friss tapszert kap. Ha esetleg adni fogsz neki a kesobbiekben is, akkor legyen elore keszitett forro viz, azt melegitsd meg, amikor szukseges es ugy rakd bele a port, ezzel idot nyersz, de ha biztosra akarsz menni, akkor ne adj neki elore elkeszitett tapot. A maradekot is en max egy oran belul adom oda, foleg nyaron, mert nagyon hamar megromlik.
Ha nem erre ertetted a melegitest, akkor bocsi, csak segiteni szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!