Igény szerint és kizárólag szoptatott babádnál mikor körvonalazódott egyfajta napirend?
Ez érdekes, tök hasznosakat írtok. Hiába, most én is kezdőnek számítok. :)
Akkor kezdem normálisnak felfogni a "káoszt". :) Bár azért néhány visszatérő mozzanat nálunk is van, de akkor nem kell aggódnom emiatt.
Gabka, jaja, a kendő tényleg kincs, most is rajtam alszik, végre nincs már 40 fok... alig várom a hűvöst. :)
Na, hogy válaszoljak a saját kérdésemre: nálunk is lett azért idővel némi napirend. Hogy pontosan mikor, arra már nem emlékszem, de időszakosan újra és újra feldereng egyfajta ritmikusság. Ennyi pedig már elég is a boldogságomhoz. :)
Igaz, már rég nem is aggódom ezen, mert megint azt látom, hogy a teljesen igény szerinti szopi tényleg nagyfokú rugalmasságot feltételez. Nehéz dolog elengedni a régi megszokásokat, elvárásokat, rendszer-szeretetet, de miután sikerült, sokkal lazább lett az élet, már nem vagyok feszült.
Szóval köszi nektek, ti is segítettek ebben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!