Egy hetes a kislányom. Hogy tudnám mindkét mellemből szoptatni?
Szia, cumisüveget semmikép ne adj neki, mert akkor fenn áll a veszély, hogy teljesen elhagyja a cicidet. Cumi- és mellbimbó zavar alakulhat ki.
Amikor abból a melledből szoptatsz, vált másik pozíciót. Nem tudom, hogy szoktál szoptatni, gondolom fekve, akkor próbáld meg ülve, vagy úgy hogy felé hajolsz, úgy is lehet, hogy a hónod alatt van a teste és a feje a cicin... szóval lehet a pozíció nem jó.
Aztán még azt is megpróbálhatod, hogy azzal a melleddel kezded a szoptatást, mert akkor muszáj lesz ennie, hiszen éhes... bár ennek biztos meg vannak a szakértők szerint a hátránya...
A bimbóvédő is bezavar, nekünk nagyon sokat ártott.
Már most kend a bimbódat bepantennel, ha eddig nem kented.
Én nagyon megjártam, mert nem kentem semmivel, kisebesedett, a fájdalom miatt alig tudtam szoptatni belőle na meg fejni, és így mellgyulladásom lett...
A bepanten 2 nap alatt helyre tette a bimbót.
Kentem rendszeresen és szellőztettem.
Ezt csak azért írtam, mert látom még picike a kislányod, és mi is az első hét után szenvedtünk meg.
Most 6 hetes. Minden ok a cicikkel és szoptatással.
Belejöttök, ne add fel ( én még négykézláb is szoptattam :) )
Jó egészséget!
Próbálkozz, hátha elfogadja, de mást nem nagyon tudsz csinálni.
Igaza van a védőnőnek, ne adj neki cumisüveget. Helyette add a lefejt tejet kiskanállal, pohárból vagy műanyag fecskendővel (tudsz venni gyógyszertárban, de vannak gyógyszerek, amikhez alapból adnak, mint pl. a Nurofen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!