Monik@ kérdése:
Mi lehet a baj? Kislanyom 12 hetes,2,990 grammal 50cmvel szuletett, most 5kg es 60cm, ami szerintem rendben van.10 hetes koraig tokeletesen szopizott.
Figyelt kérdés
Csak szopi.. teat akartam adni neki de, nem kell neki a cumisuveg. kb 10 hetes volt amikor elkezdett nem enni, tenyleg csak annyit, hogy ehen ne haljon. Tejem volt/van eleg, fejni is fejtem de mar tele a fagyaszto, kionteni pedig nincs szivem, igy feladtam hetekkel ezelott.. Nehany napig igy ment, nagyon megterhelo volt , mert folyton aggodtam, nem az miatt,hogy ehen marad, hanem hogy kiszarad vagy valami.. probaltam vizet adni kanallal de, abbol mindig orditas es ruha csere lett.. parnapja viszont farkas ehesen kezdett szopizni,szinte egyfolytaban, akkor ugye tudtam, hogy a tejem mar nem eleg, mert ugye lecsokkent az o igenyeire.. Az egesznapos szopasnak meglett az eredmenye, ismet rengeteg a tejem, csak, hogy a leanyzo megint ugy dontott,hogy nem eszik.:( ordit ha csak felveszem, szoptatos pozba, vagy ha melle fekszem, es cicivel kinalom.. nem tudom mit csinaljak...2012. júl. 6. 12:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem szivat.:)
Nem sokat tudsz tenni, alkalmazkodj az igényeihez, nem kell túlagyalni ezt a szoptatós témát. :)
Ha egészséges, jókedvű, hízik, pisis, kakis pelus, stb...
Akkor nem lesz baja, eszik, ha éhes lesz.
2/2 anonim válasza:
Nekem 12 hetes korától kezdte el ugyan ezt a lányom, mint amit leirtál. Látta jónéhány doki, mert nagyon aggódtam, főleg mikor megmértem, hogy mennyit eszik. javasolták a tejmentes diétát. Kipróbáltam és azóta jobban eszik, bár nem úgy mint 3 hónapos kora előtt, de legalább nem utasit el teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!