Ilyenkor mi a teendő? 5 hetes kisfiam szopizik 20-40 percet, egy vagy két ciciből. Látszólag jól lakik. De úgy 20-30 perc múlva megint éhes!
Szia!
Az én 5 hetes kisfiam ugyanezt csinálja, nálunk mindig 1 óra, mire jóllakik. Én úgy csinálom, hogy szopizik 10-15 percet, utána böfi, pelenkacsere, és újra 10-15 perc szopi. Ha a második szopi kimarad, nagyon nyugtalan. Így szépen alszik 3 órát, még soha nem mértem, hogy mennyit eszik egyszerre, de éppen ma mérték őt, 12 nap alatt hízott 35 dekát, és nőtt 2 centit.
A lányom is ilyen volt. Szopizitt fél órát vagy többet, teljesen kiszivott, aztán még egy óra sem telt el kezdtük előlről. Pedig annyira jól fejlődött, hogy a védőnő is és a doki is azt mondta, hogy szigorúan 4 óránként szopiztassam, ami persze valahogy 2 órára sikerült kitolni.
3,45 kg-val, 52 cm-rel született.
6 hósan már 7,17 kg volt és 63 cm.
Most 16 hós, naponta 3-szor még cicizünk, 86 cm és 13 kg.
Nem dagi, de nem is vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!