Mikortól hat a tejserkentő por? Valamit rosszul csinálok?

görögszéna mag csalán és kecsekeruta teakeveréket már alkalmaztad. nem hallottam még olyat, akinek ez nem hatott volna.
ha érdekel leírom, hogy kell készíteni

Nekem is később hatott.kb. 1 hét.
Igaz mostanra megint kevesebb lett valamiért.

10:10-es légyszi írd le hogy kell készíteni. Szerintem mindannyiunknak hasznos lenne.
Szerintem legyél türelmes kell pár nap mindenképpen míg hat. És igyál nagyon sokat mellé. 3 litert mindenképpen igyál egy nap.
Én egyébként kértem a patikában tejserkentő port és néztek rám nagy bután azt mondták ilyen nincs. Lehet hogy más patikában kellene próbálkoznom :-(.

Pesti Gyógyszertár
3418 Szentistván, Széchenyi u. 14.
Tel: 49/438-886
Meg kell rendelni aport, 1420 ft eegy zacskó

előző
Ssak itt lehet kapni, Bp-re 2670 volt postaköltséggel együtt, asszem fél kiló van egy zacsiban, úgyhogy sokáig elég.

leírom persze: a görögszénamagból 2 teáskanállal be kell áztatni 4 dl hideg vízbe. ezt állni hagyni 10 percig, majd
összeforralni 5 percig. azonnal forrón le kell szűrni, mert megerjed.
kecskerutátból 2 evőkanállal, csalánból szintén 2 evőkanállal beletenni egy edénybe, és kb 6-8 dl vízzel
leforrázni, állni hagyni.
miután a második keveréket leszűrted, össze kell önteni, különben a g.szénamag ihatatlan magában.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és a bíztatást, aranyosak vagytok! A port mindenképpen iszom még, hátha nekem később hat!
Ezt a bizonyos teát is kipróbálom, veszítenivalóm nincs! Mindent szeretnék megtenni a tejcsiért! Az összetevőket holt tudom megvásárolni? Patikában vagy gyógynövényboltban? Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!