Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a különbség az Avent Isis...

Mi a különbség az Avent Isis és az Avent Via között?

Figyelt kérdés
2008. máj. 1. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az árban van és abban, hogy az isis egyből a cumisüvegbe fej, a via pedig tároló pohárba.

Aztán lehet hülyeség, de sztem ez lehet.:)

2008. máj. 1. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Árban ugyanaz a kettő, én is nehezen tudok elmenni a katalóguson, de a lényeg Avent Isis mellszívónak hívják, és választhatsz, hogy közvetlenül a cumisüvegbe, vagy a sterilizált Via pohárba fejsz. Én úgy értelmezem, hogy mindkettőbe le lehet fejni, tárolni, és etetni is, csak a te ízlésedre van bízva, hogy melyik tetszik jobban. Sajnos számomra sem derül ki, hogy amúgy van-e egyéb jelentősége a választásnak, de hamarosan meg fogom kérdezni a Brendonban, mert most készülök megvenni.
2008. máj. 1. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az a különbség, hogy valaki utána cumisüvegből akarja-e adni a babának a lefejt tejet, vagy aki ellenzi a cumisüveget, az inkább pohárból etet...
2008. máj. 3. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én az avent.hu egyik munkatársától kérdeztem meg ezt.

Via Isis: 5 db 180 ml-es Via pohár és 2 db összekötő tartozik hozzá.

Isis: 1 db 125 ml-es teásüveg és 2 db tejzáró tartozik hozzá.

Egyebekben teljesen egyformák.

2010. dec. 29. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!