Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lehet a cumisüvegre...

Hogy lehet a cumisüvegre ráászoktatni a babát?

Figyelt kérdés
Estére kevés a tejem, tápot nem fogad el, a fejt tejemet nem issza meg a cumisüvegböl, sem pohárból sem kiskanállal. Este mindig sirva alszik el mert éhes. Mit tegyek? 3 hónaposak vagyunk. Szedek serkentőt iszok teát, fejek, de nem elégigy sem.
2008. ápr. 30. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy még éhes?Nem lehet, hogy csak cicin akar lenni?A tej folyamatosan termelődik.Ha cici kell neki, hagyd hogy szopizzon. Az én picim se fogad el semmi mást csak cicit, még szinte üresen is. A cumisüveggel csak játszik. Lehet, hogy nem is éhes, csak szopzni akar. Ha éhes lenne, nem aludna el szerintem.

Egyébként pihensz eleget?

És teát valamint a serkentőt sem szebed ám folyamatosan szedni.

Sok sikert.

2008. ápr. 30. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az esti szopinál válts többször cicit, végülis a tej szopizás közben termelődik! Aztán ha több ciciváltás után is kér még, fél óra múlva adj neki megint, ismét többször váltott ciciből!

Amúgy ez normális, főleg 3 hónaposan! Ilyenkor van egy növekedésbeli ugrás, ami miatt eleve többet kéri a cicit, ettől majd több lesz a tejed (még akkor is, ha nem érzed) , hogy megfeleljen a megnövekedett igényeknek.

Másrészt az is normális, hogy estére kevesebbnek tűnik a tej. Mennyiségileg ilyenkor lehet, hogy valóban kevesebb, viszont zsírosabb, táplálóbb. Egy dologgal tudsz még a mennyiségen segíteni: dálután pihenj le!

Az alapján, amit leírtál, nem kell pótolnod sehogy, túllesztek ezen az időszakon!

Ha van még kérdésed:

[link]

2008. ápr. 30. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy még mindig hasfájós? Az én babám 4,5 hónapos koráig volt az, őrajta este jött ez ki. (Ha nem, bocs.)
2008. máj. 1. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Ha valóban kevés a tejcsid és nem fogadja el a cumisüveget, akkor itasd pohárkából.
2008. máj. 1. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
NEm biztos, hogy kevés, csak többre vágyik. Mi este 1/2 8 kor fürcsizünk, utána eszik 8-kor, azután a másikból 9-kor és megint úgy 10 körül. Utána pedig alszik reggelig. Mindenki azt mondta nem vagyok normális, mert beteg lesz, de nem sír azóta, hogy este nem próbálom meg óramű szerűen szoptatni, hanem ahogyan Ő kéri. egy 3 hónapos lány anyukája
2008. máj. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!