Más babája is ilyen?! Ha igen, hogy oldottátok meg, hogy alig egy hónapos a babám de nekem rettentő kevés a tejem, nem elég neki.
Igen, írt fel a doki "biztonsági tartaléknak" tápszert, pont ezt a Nestléset. De avval is sokat szenvedünk, mert problémásabb mint a cici, folyik neki mellé órán száján, utána folyton bukik, stb.
És persze bánt és nem értem, hogy miért nincs szinte egyáltalán tejem alig egy hónap után :(
Szia,
én azt olvastam valahol, hogy ha tápszert adsz a babádnak, akkor elinjdultál azon az úton, hogy el kezd apadni a tejed. Ez az agyban egy olyan folyamat, hogy táplálni tudod őt máshogy is. Próbáltad már a különböző módszereket?Pl. 7-7 fejés, sűrűbben teszed a melledre stb? Vagy a védőnőd nem tud segíteni, hogy hol kaphatsz anyatejet a babádnak?
ne igyál tejhozó teát!!!!!
a gyerek pocija is fájhat tőle, ha egy kis sárgarépalét és sok sok gyümölcslevet iszol, azt eszed amit megkívánsz, lesz tejed./persze a puffasztóakat nem/
van segítséged?
mert az is nagyon fontos,hogy tudj pihenni és enni rendesen.
azért is sírhat,mert fáj a pocija, ezen mi is túl vagyunk, akkor is rágcsálhatja az ökleit, sokat büfiztesd és pukiztasd, meg hónapos kortól lehet mindenfélét hasgörcsre kapni. Próbáld teljesen kiszoptatni az egyik ciciből, ami kb.-p. és csak utána add a másikat.Ha nem szopizza ki, fejd ki a maradékot, és ne izgulj ha egy két napig 1.5 2 óránként eszik,így fog szaporodni a tejed, és majd lehet növelni az etetések közti időt.
bocsnat az előző válaszíró vagyok a számok lemaradtak, 2 hónapos kortól lehet pocakfájásra espumisánt, meg egyebeket kapni, és egy ciciből kb.15-20 míg az én babám kiszopja, de lehet ez babától függően változó 10-40 p. is akár.Mérd meg etetés előtt és etetés után,hogy mennyit szopizott ki,1-2 hónaposnál kb.120-200 gr teljesen jó.
Elég valószínűnek tartom hogy ti is pocifájósok vagytok.
Eszem, iszom rendesen, kerülöm az olyan ételeket amik hasfájást okozhatnak, eddig nem is volt hasfájós.
Eleinte még csak csak ment a dolog, de aztán a védőnő mondta , hogy ne lehet folyton össze vissza etetni, térjünk át a 3 órás szopikra, és szerintem azóta borult fel az életünk, azóta kevesebb a tejem
Szia! Nekem sem volt elég tejem már az eljétől kezdve. Pótolnom kellett tápszerrel, estére valahogy mindig elfogy. Szoptasd amilyen gyakran kéri, és ha van lehetőséged, akkor ne pótold, max csak este.
A 21:29-esnek szeretném mondani, hogy nekem nem lett kevesebb a tejem azért mert pótoltam. A baba igényeinek megfelelően nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!