Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » SEGITSÉG? 7 hetes babám...

SEGITSÉG? 7 hetes babám állandoan cicizne?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy az este is keson aludt el mert 15 percenkent szopizott( tejem van mert cseppeg es neha 150 g is eszik) de miutan elaludt 8 orat aludt egyhuzamba! En koltottem mert kakilt! A kakija nyalkas volt! Reggel ota 45 percenkent orankent ker szopizni! Vizet tegnap adtam neki eloszor , ma mar nem kell neki! Mit tegyek? Normalis ez ? A nagy melegtol van(28 fok van a lakasba)?
2012. jún. 21. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen,megterhelő!Van mellette elintéznivaló,teendő,másik gyerek,plusz a mell is kikészülhet az örökös szopástól!!
2012. jún. 21. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én babám 4hetes, mi is így vagyunk. alig tudom letenni, ölben se nyugszik meg, csak cicin. alig iszik valamit, de fél óráig is képes "cumizni", van, hogy 10 perc múlva újra kéri.Teljesen kikészült a mellem. Én nem találtam megoldást...

Gondoltam már én is a hordozásra, de ilyen melegben az is embertelen.

2012. jún. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!