Nektek mennyit szopik hány hetes, mekkora babátok?

Valamit ki kell alakítanotok, mert így nem fogsz tudni semmit csinálni a babától.. :/ 2 órája? Jézusom, szegény... Mi nagyon maximum 40-45 p alatt megvagyunk, még 2 ciciből is, ha úgy akarja.
Vasárnap volt 1 hónapos, nem mértem mennyit eszik, de 3290-nel született, 3070-nel jöttünk haza (akkor 4 napos volt, 15 naposan lett mérve 3540, 25 naposan 4070, rá 3 napra 4260, szóval azthiszem elég jól eszik... :-)
Lehet a babád picit lusta, noszogatni nem kell cicizés közben? Mert hajlamosak lazsálni :)) Úgy meg persze, hogy eltart órákig ha 10 perces szüneteket csinál 2 szívás között :)

Az enyém már nem baba, de az első hetekben simán 2 óránként másfél óráig szopott. Szerintem kaja közben ne méregesd (lehet, elveszíti a fonalat, azért kezdte elölről a mentet:). Azt tanácsolom, szoptass fekve és készíts oda enni-inni, olvasnivalót, sőt be is alhatsz vele néha így.
És ne félj, nem marad így :)
Ja és kalkuláld bele, hogy ő is szomjasabb lehet ebben a melegben...

3 hetes az enyém is.
Tegnap szinte egész nap cicin lógott, biztos szomjas a meleg miatt, ez nekik is megterhelő.
Szerintem tedd el azt a mérleget és adj neki, amikor kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!