Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek mennyit szopik hány...

Nektek mennyit szopik hány hetes, mekkora babátok?

Figyelt kérdés
Az én babám még nincs egészen 3 hetes, 3,95 kiló (3860 nal született és 3540-nel jött,). Ma reggel úgy nyakalt be 150 milit, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, de 120 milinél amikor leraktam úgy reklamált mint akit egész (eddigi) életében éheztettek.. Nektek is ennyit eszik? én úgy érzem már nem tudok vele lépést tartani... :(((
2012. jún. 19. 05:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem milit, grammot.
2012. jún. 19. 05:30
 2/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem millit, grammot.
2012. jún. 19. 05:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Basszus, már bocsánat... nem ért véget a szopi, most tartunk 190 millinél, azt hittem rosszul mérem de nem. Hát ki birja ezt??! és mi lesz később? Biztosan örülnöm kéne, de már 2 órája szoptatok, de még mindig kell neki...
2012. jún. 19. 05:46
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Valamit ki kell alakítanotok, mert így nem fogsz tudni semmit csinálni a babától.. :/ 2 órája? Jézusom, szegény... Mi nagyon maximum 40-45 p alatt megvagyunk, még 2 ciciből is, ha úgy akarja.

Vasárnap volt 1 hónapos, nem mértem mennyit eszik, de 3290-nel született, 3070-nel jöttünk haza (akkor 4 napos volt, 15 naposan lett mérve 3540, 25 naposan 4070, rá 3 napra 4260, szóval azthiszem elég jól eszik... :-)

Lehet a babád picit lusta, noszogatni nem kell cicizés közben? Mert hajlamosak lazsálni :)) Úgy meg persze, hogy eltart órákig ha 10 perces szüneteket csinál 2 szívás között :)

2012. jún. 19. 06:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem lusta, csak 190 grammot leszopni még neki is "eltart"... :SSSS - talán most ennyivel "letudtuk", bár még mindig nem alszik :((( de legalább kb. nyugton van.
2012. jún. 19. 06:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém már nem baba, de az első hetekben simán 2 óránként másfél óráig szopott. Szerintem kaja közben ne méregesd (lehet, elveszíti a fonalat, azért kezdte elölről a mentet:). Azt tanácsolom, szoptass fekve és készíts oda enni-inni, olvasnivalót, sőt be is alhatsz vele néha így.

És ne félj, nem marad így :)

Ja és kalkuláld bele, hogy ő is szomjasabb lehet ebben a melegben...

2012. jún. 19. 06:16
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi, igen biztosan szomjas a meleg miatt. Csak azért méregettem, mert kiköpte a cicit, és mindig azt hittem, ennyi volt. de amikor letettem aludni, fél perc múlva megint dráma volt.
2012. jún. 19. 06:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én babám 4hetes, ő is ezt csinálja, főleg este. Elalszik a cicin, aztán mikor leteszem, felébred és úgy kiabál, mint aki egész nap nem evett. Sajnos rászokott arra is, hogy csak cumizik, nem eszik, akkor egy idő után elveszem tőle, na ebből oltári balhé van.
2012. jún. 19. 07:02
 9/11 anonim ***** válasza:

3 hetes az enyém is.

Tegnap szinte egész nap cicin lógott, biztos szomjas a meleg miatt, ez nekik is megterhelő.

Szerintem tedd el azt a mérleget és adj neki, amikor kér.

2012. jún. 19. 08:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem el méregetni, mert begyulladt a cicim, és a védőnő azzal "vádolt meg minket", hogy nem szopunk eleget. én meg gondoltam magamban, nem akarom elhinni. És hát tényleg "jól szopik"...
2012. jún. 19. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!