Igény szerint szoptató anyukák! 3 hós babátok kb
hányszor eszik egy nap?
Az én babám is igény szerint szopik,s ugyan ezt csinálja, éjszakát átalussza, s napközben 1-2 óránként cicizik. Most 4 hós, de 3 hete adok neki tápot, mert dálutánra már nincs sok tejem, s szopi után sír, így adok neki60 mili tápot délután, s este lefekvés előtt.
Most hogy már eszik tápot, jobban el tudok vele menni bárhová, mert azzal tovább bírja, s ha itthon szopik, oda érünk ott kap tápot, s akkor vásárolhatok 3 órát mert nem éhezik meg, sőt be is alszik tőle annyira laktatja, míg csak szopott 10-20 perceket aludt.
2009. júl. 4. 22:12
Én két óránkét szoptatok.Két mellből,kb 25- 30perc.
Éjszakát át alszik, hajnal 3-4 között kell fel, és 7-tig alszik.
2009. júl. 4. 22:13
Nálluk már kialakult az,hogy nem esznek sokat,hiszen hamarosan ujra kapni fog.Mi is igy csináljuk,de ebben a melegben nem bánom.Az kisbabám 5kor ébred,akkor eszik sokáig szépen,majd ujra 8kor és olyan 11körül.Majd egésznap,szinte 1,5oránként,de ugy veszem észre keveset eszik.És este ujra egy komolyabb szopi,olyan 9körül.Szerintem igy jol csinálod,bár a hátrány az,hogy alig merek elindulni valahová,mert örökké szoptatok.
2009. júl. 4. 22:18
4/10 A kérdező kommentje:
szeretem etetni, olyan édes, ahogy néz a nagy szemeivel rám, hangos kortyokban nyeli a tejet és közben a ruhámat markolássza meg simogatja a kezemet :) - csakhát nem nagyon tudok elmenni vele sehova, mert tuti, hogy pont akkor kezd sírni, hogy éhes, mikor sorban állok a boltban pl
tejem az van bőven, mikor befejezi a szopit, még spriccel, ahogy megnyomom
5/10 A kérdező kommentje:
igen, ugyanaz van, mint a 22:18-asnak
én is úgy látom, hogy nem eszi tele magát, csak kényelmesen kortyolgat, aztán 1,5 óra múlva újra éhes
Nálunk is nagyon gyakoriak voltak a szoptatások, mikor a babám 3 hónapos volt, majd akkor már jobb lesz, mikor kaját vezetsz be, meglátod. Egyébként ez természetes és a nagy melegben majd még jobban kell rá számítani, hogy szopizni akar, hogy pótolja a folyadékot.
2009. júl. 5. 06:24
Szia! Éjjel alszik f9-6-ig, napközben 5-6x eszik, melegtől, növéstől függően, de alapvetően 5x.
2009. júl. 5. 10:13
Kisfiam 3 hónapos, általában 5x eszik egy nap, nagyjából 4 óránként. Éjjel kb 10-től 7ig elszik. Napközben szopik között kap teát ha szomjas, mert úgy tapasztaltam olyankor jobban elfogadja a teát, mint a cicit. Azt hiszem nekem kicsit erős a tejem, azért.
2009. júl. 5. 17:00
9/10 A kérdező kommentje:
próbáltam neki ebben a melegben vizet adni, de nem issza, csak vigyorogva folyatja ki oldalt, aztán ugyanúgy kéri a cicit :) megpróbálom akkor én is a teát, hátha azt szívesebben issza
Szia! Nekem 2,5 hós babám van. Nappal mi is 2-3 óránként eszünk, éjszaka pedig 3-4 óránként. Úgy másfél hónaposan beálltunk a 3 óránkéntira óramű pontossággal, de pár hete már nem megy, biztos a nagy melegtől.
2009. júl. 7. 18:18
Kapcsolódó kérdések: