Igény szerint szoptató Édesanyák! A 10 hónapos babátok egy nap hányszor eszik/kap anyatejet, és azt mikor?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 06:53
1/4 anonim válasza:
Hajnalban olyan négy óra körül, reggel hétkor, délután háromkor, lefekvéskor fél kilenc körül és éjfélkor.De előfordul, hogy napközben is kéretszkedik, hiába kinálom vízzel, teával, inkább tejet kér.
Miért kérdezted?
2/4 anonim válasza:
akkor 4x ciczett: reggel, de, du és este.
3/4 anonim válasza:
Napközben 4x és éjszaka 4x, de én valószínűleg rossz példa vagyok, mert aztán rettenetesen nehezen tudtam elválasztani 2 és fél éves korában...
Szóval az enyémet inkább a nemkövetendő példának vedd! Inkább ennél kevesebb legyen a gyakoriság.
4/4 anonim válasza:
2-szer. Reggel, 9 órakor, és este, de akkor már kap mellé tejpépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!