Mennyi idő alatt apad el az anyatej? Homeopátiás bogyótól + vizes borogatástól?
Köszi a lepontozást.
Közlöm, nem vagyok az elválasztás híve.
32 hónapig szoptattam.
A második gyerekemet súlyos betegségem miatt KELLETT elválasztanom, azért van tapasztalatom a tej elapasztásában.
Nem akarlak elkeseríteni, de a 15-ös urtica a szintmegtartó, nem az apasztó.
A 30-as az apasztó, inkább azt szedd, különben az életben nem apad el a tejed.
30-asból napi 3*5 golyó, kb 1 hét alatt elapad.
15-öst ne szedd tovább.
sziasztok! nagyon pici a babám sajnos, azért kell állítólag elapasztani az anyatejet, mert szülés óta van egy visszatérő lázas betegségem, amire a mai napig nem tudnak választ adni,hogy mitől van és így nem szoptathatok állítólag. Meg a pici fiam nem is hízik tőle sajnos, hiába kapja meg a 100-120 ml-er tejcit. :( Azt a gyógyszert amit írtatok, azt én nem szeretném szedni, nagyon nagyon sok rosszat hallottam felőle, ma beszéltem a gyerekorvossal, ő sem javasolja. Homeopátiában jártas, ő az urtica urens 15CH-t javasolta, 3-4x 5 golyócskát. Azt mondta ez segíteni fog! Viszont annyi tejem van, hogy ha nem fejek le belőle 2 óra múlva 60-60 ml-ert, 3-4 óra múlva olyan "rücskök" vannak benne, mint a farönk!! Nagyon durva és félek be ne gyulladjon még ez is! :(
Kedves válaszoló! Nem én pontoztalak le!!
Azért van sok tejed, mert még pici a babád.
Akkor ez így hosszabb folyamat lesz, de ha szeded a golyócskát és borogatod, el fog apadni.
Nem valami jó homeópátiás orvos, ha a 15-öst javasolja apasztásra.
Tényleg 30-ast vegyél, higgy nekem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!