Milyen vitamint szedjek szoptatás alatt? Javaslatokat szeretnék nem becsmérlést.
Figyelt kérdés
Terhesség alatt változatosan étkeztem, de most sajnos anyagilag nem tudom megoldani, ezért szeretnék vitamint szedni.2012. jún. 12. 13:18
1/13 anonim válasza:
Én tovább szedem a megmaradt terhesvitamint, szerintem jó.
2/13 anonim válasza:
Szerintem a C vitamin a legfontosabb.
A zöldségek most nem annyira drágák,azokban minden megvan,amire neked és a kicsinek szüksége van.
3/13 anonim válasza:
én is a megmaradt terhesvitamint szedtem be
változatosan étkeztem szoptatás alatt, de mégis állandóan kimerült voltam, ezért gondoltam, hogy ez biztos nem árt, ez szedhető, ráadásul maradt is jócskán, miért vettem volna másikat.
4/13 anonim válasza:
Én a New Life-ot ajánlom, nagyon meg voltam vele elégedve. 4 havi adag 4500 Ft körül van.
5/13 A kérdező kommentje:
Bocsi. Nem szedtem vitamint terhesség alatt.
2012. jún. 12. 13:32
6/13 anonim válasza:
Elevit.Abban minden benne van,amire a picinek a szoptatás alatt is szüksége van.A nőgyógyászom javasolta,én a terhesség előtt,alatt és után is szedtem/szedem.
7/13 anonim válasza:
Én is Elevitet szedtem mindkét fiamnál a terhesség és a szoptatás alatt is. Lényegében mindegyikben ugyanaz van (bár eltérő arányban), csak az egyiknél több reklámköltséget kell megfizetned, a másiknál kevesebbet.
8/13 anonim válasza:
Én Béres cseppet szedtem. Nekem bevált.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Én mezei multivitamint szedek, mellé C-vitamint és külön halolajat. Így összeválogatva negyedéből kijön a Femibionnak (ami persze nagyon jó, csak nagyon drága).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!