Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka aki?

Van itt olyan anyuka aki?

Figyelt kérdés
Akinek szoptatás alatt csomók lettek a mellében, de csak akkor múltak el, amikor már nem szoptatott? És milyen orvoshoz kell fordulni, ha csomót érzek a mellemben? Házi orvos, vagy nőgyógyász?
2012. jún. 11. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet attól is csomó, hogy egy tejcsatorna el van záródva, vagy tejmirigy is lehet. Az előző esetben segít, ha kimasszírozod, az utóbbinál meg békén kell hagyni. Sajnos nem tudom, hogyan lehet megkülönböztetni.
2012. jún. 11. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam masszírozni, de nem múlt el. Nem fáj, de jön a cicimből tej, ha megnyomom, és mind a 2 mellemben ugyan ott van.
2012. jún. 11. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha nem fáj, nem tudod maszírozni, de van tejed, akkor valószínű, hogy a tejmirigyet érzed csomónak. Ilyenkor megnagyobbodnak átmenetileg. El fog múlni magától. Ha nagyon aggódsz, szerintem háziorvos is meg tudja nézni, és ha mégsem, úgyis továbbküld.
2012. jún. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!