A sok kávét nagyon árt, ha már alig szoptatok?

ha nem ebred gyakrabban, akkor semmi gond.
csak halkan jegyzem meg, hogy en TELJESEN elhagynam a kavet 2 hetre es megneznem, hogy akkor is ebred-e 1-3 orankent. csak mert 16 honaposan azert mar nem kene. vagy probaltad mar? mert akar egy kave is okozhat ilyet az arra erzekeny gyerekeknel.

Én van, hogy napi egy kávét se iszom, van hogy napi hármat. Egyáltalán nem befolyásolja a kislányom alvási szokásait.
Unokanővérem Hollandiában él, ahol ugye mindenki nagy kávés. Ott az a "hivatalos álláspont", hogy napi négy kávé még megengedett.
Köszönöm a válaszokat:) Remélem, nem lesz gond.
Ami az alvást illeti, amikor nem ittam kávét, akkor is ébredt, már próbáltam. Nagyon úgy érzem, hogy ilyen a természete, plusz az is közrejátszik, hogy szopizás közben alszik el és az elejétől fogva leginkább a szopizás és nem az éhség miatt ébredt. A cumit pedig el sem fogadja.
De, amint vége a vizsgaidőszaknak, ismét kipróbálom kávémentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!