Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A sok kávét nagyon árt, ha...

A sok kávét nagyon árt, ha már alig szoptatok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy árt, de most rengeteg kell tanulnom néhány napig, alig alszom, 16 hós fiam 1-3 óránként ébredő típus (kávétól függetlenül), így, amikor tanulás után beesem az ágyba úgy éjszaka 3-4 körül, akkor is csak megszakításokkal tudok aludni. Úgyhogy egyszerűen összeesnék, ha nem innék meg úgy 4-5 kávét naponta. Nyugtassatok meg, hogy pár napig nem lesz gond:( Nem pörög föl tőle, nem tapasztaltam semmi különöset, ha a viselkedését nézzük. Tudom, hogy nem egészséges, de múszáj ezt végigcsinálnom valahogy. Volt, aki szoptatás alatt kicsit több kávét ivott?
2012. jún. 6. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nem ebred gyakrabban, akkor semmi gond.

csak halkan jegyzem meg, hogy en TELJESEN elhagynam a kavet 2 hetre es megneznem, hogy akkor is ebred-e 1-3 orankent. csak mert 16 honaposan azert mar nem kene. vagy probaltad mar? mert akar egy kave is okozhat ilyet az arra erzekeny gyerekeknel.

2012. jún. 7. 05:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Én van, hogy napi egy kávét se iszom, van hogy napi hármat. Egyáltalán nem befolyásolja a kislányom alvási szokásait.

Unokanővérem Hollandiában él, ahol ugye mindenki nagy kávés. Ott az a "hivatalos álláspont", hogy napi négy kávé még megengedett.

2012. jún. 7. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Remélem, nem lesz gond.

Ami az alvást illeti, amikor nem ittam kávét, akkor is ébredt, már próbáltam. Nagyon úgy érzem, hogy ilyen a természete, plusz az is közrejátszik, hogy szopizás közben alszik el és az elejétől fogva leginkább a szopizás és nem az éhség miatt ébredt. A cumit pedig el sem fogadja.

De, amint vége a vizsgaidőszaknak, ismét kipróbálom kávémentesen.

2012. jún. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!