Ha szoptatok, ihatok délben - kora délután kávét?
Figyelt kérdés
Csak reggel merek inni egy pohár gyengébb instant kávét, mert azt hallottam, hogy ha délben iszom, az pont estére megy át a tejbe és nem fog aludni pici. Szerintetek?2010. máj. 7. 21:16
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan igyál. Én is mindig kettőt ittam: reggel és délután. Egyébként rögtön kiderül, próbáld ki, de szerintem semmi baja nem lesz a babádnak tőle.
2/5 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt és szülés után is alacsony volt a vérnyomásom és mivel nem szeretnék gyogyszert szedni a mellékhatások miatt a doki azt mondta igyak napi 5* rendes kávét minél erösebbet.eddig nem volt belöle gond.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én délben ebéd után szoktam inni egy kis adag kávét, igaz tejcsit is teszek bele.
A babámon sosem tapasztaltam semmilyen negatív hatását, úgy alszik mint a bunda. 4 hónapos a kisfiam.
Megkérdeztem a dokit is, azt mondta, egy picike nem árt, de nem szabad túlzásokba esni :-)
4/5 anonim válasza:
Most mondta egy dietetikus a tv-ben, hogyha vki a terhesség alatt is ivott kávét, akkor szoptatás alatt is ihat nyugodtan. Ha viszont terhesség alatt nem ivott, akkor ne szoptatás alatt kezdje el. Szóval szerintem is ihatsz nyugodtan.
5/5 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm szépen! De hülye vagyok, hogy nem kérdeztem meg hamarabb... :)
2010. máj. 7. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!