Baj, hogy még nem jött meg?
Figyelt kérdés
A gyermekem egy éves koráig szopizott, most 15 hós és egyszer volt csak meg a mensim, mikor 11 hós volt, aztán azóta semmi, miért lehet? Szedtem azaliát.2012. jún. 4. 21:38
1/5 anonim 

válasza:

Menj el dokihoz, ez nem normális! A fogamzásgátló elvileg beállítja a mensit. Nekem mindkét gyerkőcömnél szoptatás mellett már a szülés után 2. hónapban megjött. És minden hónapban napra pontosan megjött. És én még gyógyszert sem szedek.
Szóval minél hamarbb nőgyógyász!
2/5 anonim 

válasza:

4 hónap kimaradás semmiképp nem ok.
Terhes nem vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. Azt elfelejtettem írni, hogy ha megnyomom a mellem még mindig folyik a tej.
2012. jún. 13. 12:39
4/5 anonim 

válasza:

Csöpög vagy folyik?
Azért nem mindegy, mert a csöpögés nyomásra ennyi idővel a szopi elhagyása után még normális, de ha folyni kezd, akkor a prolaktin szinted magas lehet, ami gátolja ugye a ciklust irányító hormonokat.
Ha tényleg folyik nyomásra, akkor én elmennék dokihoz. (No meg amúgy is)
5/5 A kérdező kommentje:
Csöpög, de régen is, mikor szoptattam, akkor is csak csöpögött, nem folyt. Mi az a pro.... akármicsoda szint? Bocsi de nem hallottam még róla.
2012. jún. 13. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!