Kislányom 4 hetes,2 hétig semmi vész nem volt, de az utóbbi bő 1 hétben nagyon szenved, úgy gondolom a hasfájástól. Mit tegyek?
Tedd mellre, ha szeretné.
Babamasszázst tanuld meg(Shantala könyvéből)
Tornáztasd: biciklizzetek háton fekve a kis lábával.
Enyhe köményes teát főzz neki.
Vedd karba, táncolj vele, ringasd! Tegyél melegítőt a hasára! Végső esetben a fürdés is megnyugtat. Párologtass nyugtató hatású (valódi! ) illóolajat a zsobában.
(kamilla levendula citromfű ...)
Nem tudod túletetni. Szerintem nem a hasa fáj, hanem éhes, vagy ölelésre vágyik.
Fájhat a tápszertől is, lehet hogy válatni kellene.
Ha túl sűrűn teszed cicre, attól meg pláne fájhat, 2 óra alá ne nagyon menj, nem mindenre megoldás a gyakori szopi sajnos.
Te nem eszel olyasmit amit nem kellene? paprika, tej, tojás, káposzta stb.
Nálunk is volt pocigörcs, infacol semmit sem használt. Az espumizan viszont jó volt, jót tett ha tornáztattam és nagyon jó volt a hasonfekvés (persze nappal)
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Az én kisfiam is 4 hetes. Pontosan ugyanígy viselkedik szopizás közben, sír,néha visít, ha felveszem büfi pózba, akkor cuppog, hogy cici kell neki.
Próbáld meg tornáztatni, vagy az alkarodra fektetve hátát simogatni, paskold a popsiját, vedd a mellkasodra, úgy hogy leveszed a pólód, érezze az illatod és a bőröd. Evés után pedig addig ne tedd le, míg nem büfizett, mert annak a levegőnek valahol ki kell jönnie, és ha nem fölül, akkor alul fog és az végig megy a pocakban, azért szenved puki közben.
Nálunk tegnapelőtt volt nagy ordítás, mert lecsót ettem és nem gondoltam volna, de a paprikától úgy fájt a hasa, azt hittem nem éli túl. Végül 3-4 óra ringatás babusgatás után rajtam aludt el.
A tápi is lehet baj. Milyet adsz neki?
Nálunk az infacol nem vált be, én már espumisant adok neki, ettől könnyebb néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!