Hányszor kell borogatni egy nap a cicit vizes ruhával, hogy elapadjon? És hányszor kell fejni, vagy ne fejjem, de akkor fáj.
Figyelt kérdés
Még 50-50 ml -t kitudok fejni mindkét mellemből.Félek, hogy ha nem fejem,akkor begyullad a mell és hallottam, hogy zölde s csomós váladék is jöhet belőle.2008. ápr. 25. 17:35
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem szopizik már a babád?Én nem fejtem és nem is borogattam (még 2 hónap múlva is volt tejem nem lett semmi bajom,felszívódik)magától ment el.Csak annyit fejj ki amennyitől megkönnyebbül,ez pár napig tart aztán kezd elapadni!
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom, rendesen ki kell fejni.
Egyébként miért nem akarsz szoptatni?
Semmi bajod nem lesz belőle - és a babának sem. Sőt: jobban fogja érezni magát tőle.
3/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM a válaszokat, azért mert elkezdtük enni a baba püréket és azóta nem kell sem a cicimből sem cumisüvegből.Hatalmas hisztiket levág és nem akarom őt ezzel kínozni, már nem akarja az anya tejet sajnos.Jobb neki a szilárdabb étel és a tápszer, nem tudom hogy ez miért alakul így, de hallottam másnál is volt ilyen.
2008. ápr. 25. 18:17
4/5 anonim válasza:
ha kifejed az egészet, újratermelődik. merthogy kereslet-kínálat elven működik a dolog. szerintem is elég csak annyira fejni, hogy ne feszüljön. mennyi idős a kicsi?
5/5 A kérdező kommentje:
4 hónapos a babó és 6,5 kg és 65 cm.
2008. ápr. 27. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!