Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a baba kezdetekben nem...

Ha a baba kezdetekben nem hajlandó elfogadni a cicit, van esély rá, hogy később, mikor már több tej van, elkezdje a szopást? (Egyenlőre fejek. )

Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne félj, csak szoptass!

ha éhes lesz elfogadja. "tálald megfelelően" - mosd meg, töröld át, hogy ne legyen izzadt/"piszkos" stb. és add a szájába az egész mellbimbódat. Ha éhes (és persze nem kap mást enni) rá fog kapni. Ha viszont mással is táplálod mint anyatejjel, akkor nem is fog beindulni a tejtermelé, tehát nem lesz több tej, csak ha ő szopizik

Amikor a baba szopizik a nyálával információt küld az anya agyába, hogy mikorra és mennyit, és milyen tejet kell termelnie (komolyan így működik) ha nem szoptatsz, csak fejed, fenn lehet tartani a termelést, de nem lesz olyan mintha szoptatnád.

Mindenki tud szoptatni. ha nem így lenne nem lennénk 6 milliárdan a földön! A babádank mindent meg kell tanulnia, ezt is megfogja elég hamar. Ez is éppen olyan reflex mint a levegővétel, a kapaszkodás stb...

ösztönösen fogja tudni, hogy mit kell csinálni.

Csak legyél nyugodt, és csináld helyesen, ne kapkodj, és menni fog.

2008. ápr. 25. 10:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én babám sem akart szopizni. Én kemény voltam, és nem adtam mást, a végén már cumisüvegből sem adtam anyatejet. Ha begyullad a cicim, mert nem szopizza ki, tuti tápszer, ezért így döntöttem. 5 óra szenvedés után elkezdett szopizni. Még a könnyem is csorgott. 3 hónapja igény szerint és kizárolagosan szopizunk:) Fel a fejjel és hallgass az ösztöneidre!:)
2008. ápr. 25. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én én én! Én elfogadom a cicit... baba vagyok! Tényleg! :D
2010. nov. 10. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!