Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miben fagyasszam le a tejet?...

Miben fagyasszam le a tejet? Hol kapok olcsó tejtároló zacskót? Nagyáruházban, vagy csak bababoltban?

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, már 2 éve volt, de én a tescoban vettem saját márkájút. Olcsó is, és a minősége is jó volt.
2012. máj. 25. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire olcsók máshol, a bababoltok közül most Pesten a minimanóban 1990 a 20 darabos.
2012. máj. 25. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

0,5 dl műanyag poharakba fagyasztottam le. ettől olcsóbb nincs.

tetejére alufólia vagy folpack, gumi és ráírni mikor raktad el.

mind a két picinél így csináltam!

2012. máj. 25. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tescoban 40 darab zacsi ezer párszáz forint.
2012. máj. 25. 21:53
 5/11 xStefix ***** válasza:
100%

Kérdező, egy szakmai javaslat, ha megengeded: zacskóban inkább csak rövid távra, napokra fagyassz le, mert ezek könnyebben kiszakadhatnak. Hosszabb távra a stabilabb tárolókat szokták ajánlani, műanyag vagy üveg, ideálisan zárható tetővel. Ez a legbiztonságosabb.

De a műanyag pohár folpackkal, gumival is jó lehet, ha kellően odafigyelsz a higiéniára és arra, hogy később se sérüljön a fagyiban.

2012. máj. 26. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Stefi, nekem még egy darab zacskó sem szakadt ki:) (a tescoban vettem). Pedig vagy 5 csomaggal biztosan elhasználtam belőle.

Ezek a zacskók olyan erős anyagból vannak, hogy nemigen szakadnak ki:) Tapasztalat:)

2012. máj. 26. 11:02
 7/11 xStefix ***** válasza:

Elhiszem - de engem meg köt a szakmai "szabály", tudod. :)

Ez csak javaslat volt, mindenki maga dönt, mit választ. Csak ez is egy szempont lehet. És mondjuk én totál kétbalkezes is vagyok, szóval..

2012. máj. 26. 11:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek!!!
2012. máj. 26. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi sok joghurtot eszünk, és a joghurtos poharak nem a szemétben vagy a palántázóban végezték, hanem a mélyhűtőben, anyatej-tárolóként. :-) Alufóliával zártam le, sosem volt vele gond.
2012. máj. 28. 09:33
 10/11 anonim válasza:

Sziasztok! Én innen rendeltem tasakokat, jó minőségű és árban is a legjobb!

[link]

2013. máj. 9. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!