Miben fagyasszam le a tejet? Hol kapok olcsó tejtároló zacskót? Nagyáruházban, vagy csak bababoltban?
0,5 dl műanyag poharakba fagyasztottam le. ettől olcsóbb nincs.
tetejére alufólia vagy folpack, gumi és ráírni mikor raktad el.
mind a két picinél így csináltam!
Kérdező, egy szakmai javaslat, ha megengeded: zacskóban inkább csak rövid távra, napokra fagyassz le, mert ezek könnyebben kiszakadhatnak. Hosszabb távra a stabilabb tárolókat szokták ajánlani, műanyag vagy üveg, ideálisan zárható tetővel. Ez a legbiztonságosabb.
De a műanyag pohár folpackkal, gumival is jó lehet, ha kellően odafigyelsz a higiéniára és arra, hogy később se sérüljön a fagyiban.
Stefi, nekem még egy darab zacskó sem szakadt ki:) (a tescoban vettem). Pedig vagy 5 csomaggal biztosan elhasználtam belőle.
Ezek a zacskók olyan erős anyagból vannak, hogy nemigen szakadnak ki:) Tapasztalat:)
Elhiszem - de engem meg köt a szakmai "szabály", tudod. :)
Ez csak javaslat volt, mindenki maga dönt, mit választ. Csak ez is egy szempont lehet. És mondjuk én totál kétbalkezes is vagyok, szóval..
Sziasztok! Én innen rendeltem tasakokat, jó minőségű és árban is a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!