Van olyan aki szoptatás közben netezik?
Figyelt kérdés
Az a helyzet én csak ilyenkor tudok ideülni. De nem árt ez neki? Hogy nem rá figyelek 100%-ban?2012. máj. 24. 11:32
11/18 xStefix válasza:
De, transzcendens dolog is - de nem kell minden szoptatás minden pillanatában hőn átszellemült transzban ülni. :)
12/18 anonim válasza:
Igen,én mindig neteztem szoptatás közben.Most néztem volna a falat? :)
13/18 anonim válasza:
Internet nem, mert kényelmetlen lett volna így ülni.
Viszont mindig tévéztem közben.
Soha nem a babámat néztem átszellemülten.
16/18 anonim válasza:
Netezni nem szoktam, de a nagyobbnak mesét olvasni igen, meg Legózni a lábammal közben, így az átszellemüléstől rettentő messze járok. Valahogy mégis bízom benne, hogy sokáig fogom szoptatni a kicsit is.
17/18 alaszka válasza:
Én az elejétől fogva a laptop előtt szoptatok. :) Eleinte mikor fél óráig is eltartott az evés, addig ez jól is jött, csináltam a teendőimet e gépen, e-mailekre válaszoltam, ebben semmi nincs. Szerintem mindenki csinálja azt, ami neki és a babának jó, az én babám ebből semmit se vett észre, közben simogatom a kis fejét is. Most már 11 hónapos, kicsit nehézkes laptop előtt, mert ha gondol egyet lerúgja közben a gépemet az asztalról, de megoldjuk. :)
18/18 Yoperhonen válasza:
En nem is ertem h lehetne a baba szemebe nezve szoptatni, amikor vagy o szellemul at s csukott szemmel cuppog, vagy mivel tokeletesen az oldalan van, a cicimmel vagy a fallal szemez, de velem biztos nem...igy nem is szegyenlem h telefonon netezek kozben, masik kezzel simogatom a hatat s kattogtatom a youtoubot a babazenekre a tableten. Viszont ha telefonalok, azt nem dijazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!