Bocsánat, kicsit illetlen a kérdés de tényleg érdekel?
nem illetlen ez kérem
minden férfi eszében megfordul az ilyesmi
van aki elkergeti van aki örömmel fogadja a közeledést
Nem volt tabu, de nem is kóstolt direkt tejet. Amikor benne vagy egy ilyen szituációban, akkor minden olyan természetesen jön. Csak előtte vannak az emberben ilyen kérdések.
Van akinek viszont fáj a melle és akkor valóban tabu
Hát ez biztos pár függő én rosszul voltam ha hozzáért (eleinte nagyon fájt amúgy is sikítani tudtam volna mikor a baba a szájába vette nemhogy még más is "zaklassa")
alig vártam hogy abba maradjon a fájdalom. Amikor már nem fájt, érzéketlenebb lett simogatni persze simogatta a férjem de ez a szájba vevős tej folyik belőle dolog nekem nagyon meredek lett volna.
1 évig szoptattam a fiam.
Utána visszaállt minden az eredetibe szerencsére ( a cici kényeztetés is :)))
Szia
hát ezen én is elgondolkoztam az első gyermekem születése előtt. Most, hogy már a harmadikat várom, nem is érzem illetlennek ezt a kérdést :-D
Én mindkét lányomat 1-1 évig szoptattam. De ettől nem ált meg a szexuális életünk. És a cici sem volt tabu :-D miért is lenne? hisz attól éppúgy érzékenyek szexuális téren, mint előtte.
Én soha nem kértem a férjemet, hogy kényeztesse a mellemet, csinálta ő magától is :-D de soha nem erőltettem volna.
Ez szerintem olyan, mint az orál szex, valaki imádja, valaki szerint meg undorító.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Nekem ez csak onnan jött, h a múltkor beszélgettünk a párommal, és szóba jött agyerek téma is meg minden, és csak így poénból mondta, h hát ő tuti megkóstolja majd a tejet a forrásból. Ez így kicsit fura volt elsőre. Persze csak viccelt. Viszont elgondolkodtam rajta h hoppá, ez valós szituáció lehet, mert erre eddig egyáltalán nem is gondoltam, eszembe sem jutott volna. De hát persze minden viccnek a fele igaz :) remélem nektek lesz igazatok és a valós szituációban semmi fura nem lesz a dologban, akármelyik út is lesz a járt :)
Ugyanúgy kényeztette, és igen, érezte a ízét. Nem folyt belőle olyankor a tej, de alapvetően édes íze volt a mellbimbómnak.
Egyébként megkóstolta eredeti forrásból is: mellgyulladás, napokig 39°C feletti láz, de a csomó nem múlt, mellszívó nem hatott, a babám nem tudta kiszívni... Így a férjem próbálkozott kisebb-nagyobb sikerrel, miközben én összeszorított fogakkal imádkoztam, gyógyuljak már meg... De ez a másik véglet.
Az első hetekben, amikor még érzékenyebb volt a mellem ill. a legkisebb érintésre is folyni kezdett a tejem, akkor inkább kihagytuk. És melltartóban voltam javarészt. :S
Aztán idővel megeddződtem, a reflex is alábbhagyott, onnantól nem volt gond, visszavettük a listára.
A férjem is megkóstolta a lefejt tejet, kíváncsiságból, de azt mondta, hogy rajtam is érezte azért az ízét, amikor épp "arra járt". :) Szerinte édes volt, olyan tejszínszerű.
Egyébként magadnak is érdemes lesz megkóstolni egyszer a lefejt tejet, hogy tudd, milyen a jó, nem romlott tej, meddig öntheted még őket össze.
(De azt is tudd mellé, hogy a fagyasztott-olvasztott tejnek van egy sajátos, savanykás íze, szaga - ez viszont nem azt jelenti, hogy rossz! Arról van ilyenkor szó, hogy az anyatejben lévő enzimek tulképp magát a tejet kezdik megemészteni a tárolás alatt, ezért olyan, amilyen. Vannak babák, akik így is megisszák gond nélkül, de mások nem fogadják el. Erre emlékezz majd, ha nagyobb mennyiségeket fagyasztanál le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!