Szoptatás alkohol fogyasztás?
Bocsi a fele lemaradt! :) Esküvőn voltunk, és eléggé sokat ittam. 11 hós lányom van akit este szoptatok 1x.
Este megszopiztathatom? Fejem le most a tejcit és dobjam ki? Mennyire választódik ki az alkohol a tejben?
Egy szoptatást hagyj ki, biztos, ami biztos. Ha van a mélyhőtőben tejed, azt add neki.
Én szoktam sör, 1dl bort inni. Kismértékben szoptatás alatt is orvosság.
szia,
nekem 5 hetes volt a kisbabám,amikor egy este megittam 3 doboz sört.utána rettenetes lelkifurdalásom lett,de végül mégis megszoptattam a babát...mert tápszert adni sem akartam.hála istennek nem lett semmi baja.
persze nem követendö példának meséltem el!
de Te érzed,hogy mennyit ittál,mennyi alkohol lehet a véredben,ennek mérlegelésével döntsél.
szerintem anyatej egy kevés alk.tartalommal még mindig egészségesebb,mint tápszer.
de ha van lefagyasztva tejed,adj abból a picinek.
Én megkérdeztem a védőnő barátnőm erről: Azt mondta 4 óra alatt kimegy a tejből. Lehet szoptatni, kivéve ha nagyon sokat ittál.
Én heti 3-4szer megiszok esténként 1-2 sört a vacsihoz, amitől rengeteg tejem lesz, ez a legnagyobb csodaszer. Amúgy is nagyon sörös vagyok.
Egyszer volt, hogy többet ittam /2 sör + 4 kis pálinka/, na ekkor lefejtem a tejem, mert rendesen szédültem. Ekkor tápszert kapott.
Kis mértékben sör, bor szerintem iható, viszont a töménnyel azért vigyáznék.
Jó mulatást!
Kösz a válaszokat :)
Lefejtem, kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!