Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagymellű anyukák, milyen...

Nagymellű anyukák, milyen mellszívót ajánlotok? Melyik vált be nektek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 12:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tommee Tippee kézi, de gondolom az elektromos verziója is jó.
2012. máj. 17. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Medea elektromos (remélem jól írtam).

Először Avent kézi szívóm volt, de sajna a fiam nem volt hajlandó cicizni, így kézzel kellett kifejni, és 15 perc után már nagyon fáj az emberlányának a keze (és ez még csak az egyik cici). Apától kaptam ajándékba az elektromosat, nagyon hálás dolog, mindenkinek ezt ajánlom,akinek csak tudom.

2012. máj. 17. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyik se jött be sajnos pedig volt kézi, elektromos is. (nem kevés pénzért) de egyik se indította be a tejleadó reflexemet, úgy meg kínszenvedés volt ráadásul ödémásra szívta a bimbót.

Úgyhogy nekem csak a gyerekeim voltak a mellszívóim, tudtam szoptatni viszonylag sokáig . (1 évig) de mikor fokozni akartam a tejtermelést vagy szerettem volna hogy más etesse meg az nem működött emiatt mert nem tudtam egyszerűen max.40 milit lefejni.

2012. máj. 17. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én nem tudtam szoptatni, mindig fejtem. Szerencsére gyorsan lejött a fiam adagja. Kb. 10 perc volt.
2012. máj. 17. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:
3as vagyok, igen gondolom nálam más lehetett a probléma, nem csak az hogy nagy a cici...( 80 E-F es szoptatáskor)
2012. máj. 17. 12:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Elektromos NUK.
2012. máj. 17. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem kézi Avent van, csak szaporításra használom, arra tökéletes (90FF-G) :)
2012. máj. 17. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az mindegy, hogy a melled mekkora, a mellbimbó nagysága a lényeg. Én sokfélét vettem, és pl. a Tommy Tippit nem tudtam használni, mert annyira fájt, teljesen szétnyomta a bimbómat. A gyógyszertári kézi Csöpibe meg beleszorult a mellbimbóm, alig tudtuk leoperálni rólam. Nekem a Medela jött be, az nagyon jó, és legalább elég nagy a tölcsére.
2012. máj. 17. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Tommee Tippee kézi, szerintem nagyon jó. :)

(95D)

2012. máj. 18. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem elektromos Avent van, nagyon jó, eddig akármelyik fajta mellszívóval próbálkoztam egyik sem szívott semmit. Van egy kézi Medelám is, a kórházban jó volt. A baránőm elektromos Medeláját próbáltam nekem nem jött be.
2012. jún. 22. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!