Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hetes babánál kell fejni?...

1 hetes babánál kell fejni? Ha igen meddig? Teljesen üres legyen, ugye?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed nagyon tele van a melled akkor fejd le. Ha nem akkor ne. Csak magadnak teszel jót ha lefejed amikor majd szétdurran. De ha nincs sok tejcsid nem kell fejni ha nem akarsz.

Ez volt a kérdésed?

2009. jún. 25. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene fejned?

Olvasd el ezt, és csak akkor fejj, amikor muszáj.

[link]

2009. jún. 25. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen sztem érdemes fejni, hogy lazán vedd majd a fejlődési ugrásokat. Én az elején majdnem minden szopi után fejtem, majd csak reggel és este azt amelyikből evett, és most kb. 2 hete abbahagytam teljesen. Most 3,5 hós a kisfiam, és sztem beállt a kereslet-kínálat elve.

A mélyhűtőben pedig ott figyl vagy 5 lier tejcsi ami ugye nem rossz ha esetleg el kell menni az embernek vhova akár kikapcsolódni....vagy később jó lesz kajcsiba...

2009. jún. 25. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor fejtem, ha feszített a szoptatás után is a mellem. Így is 10 hónapja szoptatom a kislányomat és 6 hónapig csak szopott. Teljesen kiüríteni nem tudod fejéssel sem, mert a tej közben is termelődik. Ha szeretnéd a tej mennyiségét növelni, akkor érdemes a szoptatás után fejni, másképp nem fontos (kiv. ha sok marad benne). 4 gyerekes anyuka
2009. jún. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!