Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nincs előtejem és már 36...

Nincs előtejem és már 36 hetes vagyok. Lesz tejem?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal ijeszget hogy nem lesz anyatejem.Járt már igy valaki?
2009. jún. 25. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

a sok hülye minden kismamába beleteszi az ideget. Nekem nem volt előtejem egy gramm se és 10 hónaig szoptattam. a tej megjelenését és mennyiségét nem befolyásolja hogy terhesség alatt volt e előtejed.

minden jót!

2009. jún. 25. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt előtejem, a babám most másfél éves és egy kicsi még mindig van, reggelente azt szokta csemegézni.

Ne aggódj, ez teljesen normális, sőt sokkal gyakoribb, mint az, ha van.

2009. jún. 25. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt előtejem, egy gramm se. Szerdán szültem, pénteken úgy megindult a tejem a kórházban, hogy csak na. Ne aggódj, minden rendben lesz! Boldog babavárást és kellemes szülést!
2009. jún. 25. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! nekem sem volt előtejem, és már a kórházban túletettem anyatejjel e kisfiamat. ellenben egyik ismerősömnek már a 30. héten folyt a teje és a baba tápszeres pótlást kap. ennyit erről
2009. jún. 25. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még egy fél csepp sem. Szülés után 4. naptól meg annyi lett, hogy inhüvelygyulladást kaptam a sok fejéstől.

Ne aggódj!

A barátnőbnek folyt az előteje, de nem indult meg a tejtermelődés szülés után.

2009. jún. 25. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:

NEkem sem volt előtej, sőt még az első 2 hétben tej is alig.

Aztán egyszer csak beindult, most meg itt vagyok 7 hós babával, mellgyulladással...

Semmit nem jelent.

2009. jún. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!