Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi van a "tiltólistán" amit...

Mi van a "tiltólistán" amit ha megeszünk fáj a babáink hasa? Nálatok mitől? Tudom-tudom a K betűsek, de azon kívül?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kóstolgattam mindent még a K betűseket is és miután semmi gondot nem okozott mert egyáltalán nem is volt hasfájós a lányom így simán ettem...imádom az epret és semmi gond nem lett tőle,jövőhónapra vagyok kiírva a kis tesóval és remélem nála se lesznek gondok.
2012. máj. 10. 08:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Hüvelyesek is, pl: borsó, bab, ezek puffasztanak. +lekvárok.
2012. máj. 10. 08:50
 3/11 A kérdező kommentje:
és a tojás?
2012. máj. 10. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
A tojásról nem hallottam, hogy tiltólistás lenne. Nekünk nem is volt vele gond, pedig hasfájós volt a babám.
2012. máj. 10. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre minden ami engem puffaszt neki sem volt jó. Pl nálunk a banán, alma(ha héjastól ettem, hámozva nem volt gond), túró, és érdekes módon néhány gyümölcstea.

Szerintem ki kell tapasztalni, mert mint sok mindenben ebben sem vagyunk egyformák.

2012. máj. 10. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Tej, ha felmerül tejallergia. Én már semmit nem ettem nem tudtam mitől fáj a hasa és a tej volt a ludas.
2012. máj. 10. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is kizárólag a tej volt a tettes. Ha olyat ettem-ittam amiben volt, akár csak minimális mennyiséget, már azt követő szoptatás után 1 órával baj volt. Aztán szerencsére kinőtte.
2012. máj. 10. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
szénsavas italok..eper ami tilos 1 éves koráig..szalonna kolbász vagyis nagyon füszeresek még mielött valaki nekem ugrik 3évig szoptatam most meg 13honapja ujra...
2012. máj. 10. 11:30
 9/11 krisztivan ***** válasza:
Padlizsánkrém:-))Semmitől nem fájt a fiam hasa csak a padlizsánkrémtől.Ettem én mindent:k-betüsek,tej,tojás,hüvelyesek.Sajnos ki kell tapasztald,hogy a babádnak mi nem jó:-))
2012. máj. 10. 13:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Jajj én valamelyik nap már álmomban kukoricát ettem :) így van ki kell tapasztalni, de nem merek semmi olyat enni, mert úgy sajnálom ahogy sír, mert fáj a hasa.. :( szerencsére alig szokott neki
2012. máj. 10. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!