Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kicsit aggodóm! Nehezn tudja...

Kicsit aggodóm! Nehezn tudja elkapni a babám a mellbimbót, szopikor, csak kiemelövel tudja rendesen szívni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, szerintem sem gond, ha végig azzal esztek! Hiszen azért találták ki, hogy a segítségünkre legyen. Mi lassan 4 hónapja ezzel eszünk, néha próbáltam elhagyni, de nem ment. Nem erőltetem. Ezzel megy, miért kellene erőltetni?
2009. júl. 15. 21:52
 12/12 xStefix ***** válasza:

Szia!

Mi MAM bimbóvédőt használtunk, nekünk nagyon bejött, mert vékony, puha, rugalmas volt - legalábbis az Avent-hoz képest. Mindenképp pillangó formájút vegyél, hogy minél több bőrkontaktus legyen.

Én kb. 5 hónapig szoptattam vele, mert a lányom izom-hipotóniásan született, az arcizmai sem működtek megfelelően és már a kórházban sem tudott rendesen szopizni. A Dévény-torna a mozgásban segített, a védőt pedig akkor tudtuk elhagyni, amikor elkezdte enni a kezét és így megszokta a bőr-érzést a szájában. :)

Egy egyhetes újszülött még abszolút tanuló-fázisban van. :) Szerintem is próbáld minél többször elhagyni a védőt, hogy rájöjjön a módjára, illetve nézz utána a neten a helyes mellretételnek, lehet, hogy nem egészen jól tartod. Idővel mindketten megtanuljátok majd. :)

17 hónapja szoptató anyuka

2009. júl. 16. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!