Kicsit aggodóm! Nehezn tudja elkapni a babám a mellbimbót, szopikor, csak kiemelövel tudja rendesen szívni. Mit csináljak?
Szia!
Mi MAM bimbóvédőt használtunk, nekünk nagyon bejött, mert vékony, puha, rugalmas volt - legalábbis az Avent-hoz képest. Mindenképp pillangó formájút vegyél, hogy minél több bőrkontaktus legyen.
Én kb. 5 hónapig szoptattam vele, mert a lányom izom-hipotóniásan született, az arcizmai sem működtek megfelelően és már a kórházban sem tudott rendesen szopizni. A Dévény-torna a mozgásban segített, a védőt pedig akkor tudtuk elhagyni, amikor elkezdte enni a kezét és így megszokta a bőr-érzést a szájában. :)
Egy egyhetes újszülött még abszolút tanuló-fázisban van. :) Szerintem is próbáld minél többször elhagyni a védőt, hogy rájöjjön a módjára, illetve nézz utána a neten a helyes mellretételnek, lehet, hogy nem egészen jól tartod. Idővel mindketten megtanuljátok majd. :)
17 hónapja szoptató anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!