Az baj, ha a 2hónapos babám pelusai nem nehezek, hanem max 1-2pisi van benne cseréléskor?
Figyelt kérdés
védőnő mindig azt kérdezi h van a babának bőven nehéz pisis pelusa? reggel igen természetesen ha nincs vagy max 1x cserélve éjjel. de napközben nem,csak ha megtapogatom érzem h azért nem teljesen száraz a pelenka. szépen hizik a baba, közérzetével sincs baj. adjak neki talán egy kis babavizet a szopizásokon kivül?2012. máj. 6. 15:49
1/3 anonim válasza:
Azért ez attól is függ, hogy milyen időközönként cseréled a pelusát. Ha sűrűbben, akkor nyilván nem lesz benne sok pisi.
Nem hiszem, hogy más kellene neki a tejen kívül.
2/3 anonim válasza:
Ha szopizik és nyugodt baba akkor semmi gond!!
3/3 anonim válasza:
Ezen én is szoktam dilemmázni, mert nem pisil sokat az én babám sem-szerintem. de kakál sokat, és hízik is szépen, csak anyatejes, úgyhogy nem aggódom rajta túlságosan. De nálunk is megesik, hogy az egész éjszaka rajta lévő pelus reggel sem túl nehéz. A babaszobán van erről jó kis cikk, hogy kb. mennyi a napi minimális pisi mennyiség. Engem megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!