Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A tejmennyiségre van valamilye...

A tejmennyiségre van valamilyen hatással egy szoptatás alatti újabb terhesség?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy javasolt az elválasztás, nem ilyen válaszokat kérek.

Azok véleményét várnám, akik mégis a továbbszoptatás mellett döntöttek.

2012. máj. 5. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem "javasolt". Az én dokim azt mondta, csak szoptassak bátran, egy életerős baba ettől "nem megy sehová". Más lehet a helyzet, ha valakinek már voltak vetélései, vagy erre hajlamos.

6,5 hónapos terhes koromban választotta el magát a lányom.

A tejmennyiségről ilyen módon nem tudok beszámolni, mert a lányom egy év felett volt, amikor teherbe estem, és akkor még napi 3-4x szopizott, aztán napi 2 lett elválasztódásig. Ekkor már evett mindent, szóval nem tudom, mennyi tej volt valójában, de vélhetően nem nagy mennyiség.

2012. máj. 5. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

fél éves volt a nagyobbik, mikor terhes lettem, így nem is akartam minden áron elválasztani. Szopizott tovább, nem is csökkent a tejem, csak ahogy én csökkentettem, mármint a fokozatosan több szilárd étel miatt. 1 évesen választottam el, semmi gondunk nem volt, csak a nagy hasam miatt nem fért el az ölemben a nagyobbik baba :).

2012. máj. 7. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:
22 hónap van a gyerkőcök között. A nagy 17 hónapos volt amikor elapadt a tejem, bár ugyanúgy cumizott rajta tovább. De van aki végig szoptat, biztos ez is alkati dolog.
2012. máj. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!