Kis mellű anyukák, ugyanúgy tudnak szoptatni mint a nagy mellűek?
Jaj de jó, köszönöm a válaszokat :)
Nemsokára megszületik a kislányom és annyira félek hogy nem fog sikerülni valamiért.. nagyon szeretnék szoptatni.
Óriási melleim vannak.. sose volt kicsi és erre "jótékony" (??) hatással volt a terhesség is. Varratnom kell az összes melltartómat..
6 hetes koráig szopott a lányom és az is mind kettőnknek kín szenvedés volt. Ha 20× nem kékült be, akkor egyszer sem. Már a végén nem bírtam hogy fogni a mellem, hogy ne fedje be az arcát és kapjon levegőt.
A mellbimbómat bekapni nem bírta, csak bimbóvédővel szoptattam.
Végül leszokott a szopásról, mert nem volt kényelmes neki.
3 hónapos koráig fejtem neki a tejet, majd elapadtam végképp.
Nekem is kis mellem van és 27 hónapig szoptattam. Nekem olyan kis mellem van, hogy borogatással el is múlna... :) Viszont van több olyan nagymellű barátnőm, akik meg nem tudtak szoptatni, úgyhogy szerencsére a mellméret és a szoptatás nincs összefüggésben egymással! :)
Boldog babavárást és babázást kívánok neked!
Köszönöm a válaszokat :) most nagyon megnyugodtam. :) nekem terhesség alatt sem nőttek meg, kíváncsi leszek mi lesz ha megszülök..
Még annyit kérdeznék hogy ha nagyon pici a mell azt be tudja rendesen kapni a baba? Nem bonyolult rendesen mellre tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!