Kevés a tejed? Ne add fel! Talán ez segíthet. Remélem.
Most 9 hetes a kisfiam és a 6 hetes korában lévő növekedési ugráskor kevesebbnek bizonyult a tejem, ezen bestresszeltem így tényleg nem lett elég.
Amit kipróbáltam: More Milk Plus, Laktoherb, Hipp Natal, tejhozó tea (egyedileg készítettet), Urtica Urens, Ricinus Communis, de mindegyiktől (kivéve a homeót) fájt a hasa a kisfiamnak, mert köménymag van benne, nekünk ellenkezőleg hat.
Itt olvastam egy fórumozótól, hogy neki egy tejhozó por segített, amit egy patika kever egyedileg. Felvettem a kapcsolatot velük, megrendeltem.
Megérkezett vasárnap délben, (egy ismerős elhozta) bevettem belőle egy kiskanállal (3x1-et kell szedni belőle) délben és este, illetve tegnap 3x1-et. Hajnalra úgy bedurrantak a melleim, hogy tejlázam lett a jobb mellemben, de ez az én hibám, mert már volt benne elzáródás.
De a lényeg, hogy eddig 190 ml-t evett a fiam pl. a balból és még maradt benne, szinte egy mellből etettem. Most 3 dl-t fejtem le hajnalban, és még úgy is tudott belőle enni, mert tele volt.
Nem hittem hogy valami használ nekünk.
Ami mellékhatást észleltem, hogy a kisfiam és én is pukizgattunk tőle, de nem fájt a hasa egyikőnknek sem.
Ha valakinek tudok ezzel segíteni, és talán megmenthető ami még menthető, akkor keressetek meg privátba. Mielőtt feladnád érdemes megpróbálni. 1500 FT, és 0,5 kg a por. Szerintem 1-2 hónapi biztosan elég.
Jah ez nem gyógynövény alapú, hanem háromféle porból van összekeverve, ne kérdezzétek miből, nem tudom.
Az utolsó vagyok!
Én úgy tudom hogy az összetétel titkos! De ha rákérdezel telefonon, ezt biztos megmondják Neked!
13:11-es vagyok
Megrendeltem, elküldik postán.
Igen, nemrég rendeltem meg, utánvéttel elküldik, kb 1400 forint + a postaköltség.
Azt mondta patikus, hogy ma már feladott 4 csomagot.
14:33-as voltam
Szerintetek nekem még érdemes vele próbálkoznom? Az én kislányom már 9 hónapos.
Megírná valaki a címet?
KÖszönöm!
A 22.20-as vagyok!
Ezek a patika elérhetőségei, szerintem nem titkos! :)
Pesti Gyógyszertár
3418 Szentistván, Széchenyi u. 14.
Tel: 49/438-886
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!