Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kevés a tejed? Ne add fel!...

Kevés a tejed? Ne add fel! Talán ez segíthet. Remélem.

Figyelt kérdés

Most 9 hetes a kisfiam és a 6 hetes korában lévő növekedési ugráskor kevesebbnek bizonyult a tejem, ezen bestresszeltem így tényleg nem lett elég.

Amit kipróbáltam: More Milk Plus, Laktoherb, Hipp Natal, tejhozó tea (egyedileg készítettet), Urtica Urens, Ricinus Communis, de mindegyiktől (kivéve a homeót) fájt a hasa a kisfiamnak, mert köménymag van benne, nekünk ellenkezőleg hat.

Itt olvastam egy fórumozótól, hogy neki egy tejhozó por segített, amit egy patika kever egyedileg. Felvettem a kapcsolatot velük, megrendeltem.

Megérkezett vasárnap délben, (egy ismerős elhozta) bevettem belőle egy kiskanállal (3x1-et kell szedni belőle) délben és este, illetve tegnap 3x1-et. Hajnalra úgy bedurrantak a melleim, hogy tejlázam lett a jobb mellemben, de ez az én hibám, mert már volt benne elzáródás.

De a lényeg, hogy eddig 190 ml-t evett a fiam pl. a balból és még maradt benne, szinte egy mellből etettem. Most 3 dl-t fejtem le hajnalban, és még úgy is tudott belőle enni, mert tele volt.

Nem hittem hogy valami használ nekünk.

Ami mellékhatást észleltem, hogy a kisfiam és én is pukizgattunk tőle, de nem fájt a hasa egyikőnknek sem.

Ha valakinek tudok ezzel segíteni, és talán megmenthető ami még menthető, akkor keressetek meg privátba. Mielőtt feladnád érdemes megpróbálni. 1500 FT, és 0,5 kg a por. Szerintem 1-2 hónapi biztosan elég.

Jah ez nem gyógynövény alapú, hanem háromféle porból van összekeverve, ne kérdezzétek miből, nem tudom.

2009. jún. 23. 10:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok!

Én úgy tudom hogy az összetétel titkos! De ha rákérdezel telefonon, ezt biztos megmondják Neked!

2009. jún. 24. 08:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Köszi! Megpróbálom!
2009. jún. 24. 08:38
 13/22 anonim ***** válasza:

13:11-es vagyok

Megrendeltem, elküldik postán.

2009. jún. 24. 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Bocs, hogy értetlenkedek, de honnan lehet megrendelni ezt a szert? Nekem is jól jönne. Ha nem szabad ide kiírni, kérlek írjatok privátban. Köszönöm. Szeretnék pontos címet és elérhetőséget, köszi.
2009. jún. 24. 14:57
 15/22 anonim ***** válasza:
14:57-es vagyok. Megtaláltam a címet, csak még annyit, hogy tényleg kipostázzák ?
2009. jún. 24. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Igen, nemrég rendeltem meg, utánvéttel elküldik, kb 1400 forint + a postaköltség.

Azt mondta patikus, hogy ma már feladott 4 csomagot.

14:33-as voltam

2009. jún. 24. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a dolog.Valaki leírná a címet?
2009. jún. 25. 20:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintetek nekem még érdemes vele próbálkoznom? Az én kislányom már 9 hónapos.

Megírná valaki a címet?

KÖszönöm!

2009. jún. 25. 21:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a segítséget Bettike!
2009. jún. 25. 21:45
 20/22 anonim ***** válasza:

A 22.20-as vagyok!

Ezek a patika elérhetőségei, szerintem nem titkos! :)

Pesti Gyógyszertár

3418 Szentistván, Széchenyi u. 14.

Tel: 49/438-886

2009. jún. 25. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!