Mitol lehet hogy 3 honapos kisfiam szinte csak karomban tartva, setalva hajlando szopizni?
Hát, a babád bolondot csinál belőled! :) (ne haragudj a kifejezésért! )
Próbáld meg 3,5 óránként és ülj le vele. Szép súlya van, lehet, hogy az első két napban csökken az elfogyasztott tej mennyisége, de nem lesz ettől semmi baja. Érdemes most "átszoktatni" amiatt is, mert most nincs meleg, nem kell a folyadék miatt aggódnod.
Szia, nem jött meg véletlenül? Nekem akkor nem nagyon akart szopizni a babám, ill. csak félálomban fogadta el. Mondjuk ő befeszítette magát és elfordította a fejét és sírt mikor ültem, aztán ha felálltam néha cicire tudtam tenni, és akkor visszaültem.
Mióta tart ez a dolog?
Ha máshogy nem megy, próbáld meg félálomban.
7 hónapos baba anyukája
Nekem pont ezt csinálta tegnap este. Elkezdett szopizni, és rövid idő után megfeszült, és elkezdett ordítani. Próbáltam büfiztetni, de nem lett jobb, és nem akarta újra bekapni a cicit, csak ha elkezdtem vele sétálni. így egy kis idő után letudtam vele ülni. Most reggel már nem volt vele ilyen probléma. Nem tudom mi lehetetett a baj, remélem nálad is megoldódott reggelre.
A kis manóm egyébként 8 hetes.
Szia!
Nekünk is igy volt pár hétig, de kitartottam és elmúlt. Én az alábbiakkal könnyítettem meg a dogot. Egy kendőt, de tulajdonképpen nem kell speckónak lenni, felkötöttem a mellkasomon keresztbe, és az tartotta a baba térdétől a nyakáig, és csak a fejét kellett tartanom. Kb ugy mint egy törött kart köt fel az ember a nyakába!:)
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!