Miért csak az egyik ciciből hajlandó enni?
2 napja csinálja, és már kész vagyok tőle. A másik cicimben nincs annyi tej, hogy minden alkalommal abból szoptassam, cumis üvegezni pedig nem szeretném.
6 hetes a baba
Bekapja, párat sziv majd elkezd sirni és rángatja. (bocs, nincs hosszú "i"-m) Nem értem miért csinálja, tejem van bőven. Elkezdtem mérni, abból a ciciből eszik összesen 50-60 grammot, aztán lefejek még vagy 150-et.
A másik ciciből szépen, nyugodtan eszik.
nekem is ilyen a bal mellem, valamiért nem szereti.
Nekem az vált be, hogy előszőr mindig a "rossz" mellel kezdtem a szoptatást, minden alkalommal, így egy-két nap alatt látványosan javult a helyzet, több és jobb lett lett az a mellem is. és a cumisüveget meg felejtsd el.
Ugyanezt írtam volna, mint az előző. :))
Ha már az oldalra fektetésnél is feszítené magát, akkor asszimetrikus tónusról volna szó, ami tornával oldható meg, de ez sokkal jobb változat.
Nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne, mert eddig nem volt semmi baj. 2 napja kezdte. Nem tudom mit csináljak vele. Kisfiamat 1,5évig szoptattam, soha nem csinált ilyent. Amelyik cicit adtam neki abból evett.
Megpróbálom "kiéheztetni" a kislányomat, hátha akkor elfogadja a neki nem tetsző cicit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!