Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csak az egyik ciciből...

Miért csak az egyik ciciből hajlandó enni?

Figyelt kérdés

2 napja csinálja, és már kész vagyok tőle. A másik cicimben nincs annyi tej, hogy minden alkalommal abból szoptassam, cumis üvegezni pedig nem szeretném.

6 hetes a baba

2011. jún. 15. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Pontosan mit csinál? Szájába veszi, elkezd rajta cummogni és kiköpi? Vagy már az arrra az oldalra fektetéstől is feszíti magát?
2011. jún. 15. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
ismerős. Ne adj neki enni egy darabig amikor sír ( 1-2 óra vagy több) majd ha éhes akkor rájön h másikból is kell enni:D az orvos mondta ezt, és be vállt :D viszont lehet h azért csinálja mert az egyik vagy ízletesebb,vagy több jön belőle. de amit leírtam csináld meg nyugodtan nem lesz semmi baja :d
2011. jún. 15. 08:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Bekapja, párat sziv majd elkezd sirni és rángatja. (bocs, nincs hosszú "i"-m) Nem értem miért csinálja, tejem van bőven. Elkezdtem mérni, abból a ciciből eszik összesen 50-60 grammot, aztán lefejek még vagy 150-et.

A másik ciciből szépen, nyugodtan eszik.

2011. jún. 15. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen a bal mellem, valamiért nem szereti.

Nekem az vált be, hogy előszőr mindig a "rossz" mellel kezdtem a szoptatást, minden alkalommal, így egy-két nap alatt látványosan javult a helyzet, több és jobb lett lett az a mellem is. és a cumisüveget meg felejtsd el.

2011. jún. 15. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezt írtam volna, mint az előző. :))

Ha már az oldalra fektetésnél is feszítené magát, akkor asszimetrikus tónusról volna szó, ami tornával oldható meg, de ez sokkal jobb változat.

2011. jún. 15. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 2-3 hónapos korától 1 éves koráig csak a balból szoptattam, a másikból soha nem jött semmi, meg nem is volt neki kényelmes.
2011. jún. 15. 10:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy olyan nagy gond lenne, mert eddig nem volt semmi baj. 2 napja kezdte. Nem tudom mit csináljak vele. Kisfiamat 1,5évig szoptattam, soha nem csinált ilyent. Amelyik cicit adtam neki abból evett.

Megpróbálom "kiéheztetni" a kislányomat, hátha akkor elfogadja a neki nem tetsző cicit is.

2011. jún. 15. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
A nagylányom ugyan ezt csinálta. Sajnos mindent megpróbáltam vele, akkor sem fogadta el a bal cicimet. 1 hónapig szenvedtem vele, majd elapadt a tejem :( Előtte a fiam rendesen szpoizott, utána 2 lányom is 1 évig. Nem tudom miért volt ez, de már felnőtt, 19 éves, gyönyörű, és egészséges. Akkor nagyon rossz volt. Azért próbálkozz, hátha...kitartás, mert nem könnyű!!!
2011. jún. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!