Hány grammot kell ennie egy 5 hetes babinkónak?
Babinkó? Mit jelent ez a szó? Nem vagyok képes felfogni, hogy egy felnőtt ember, hogy hívhatja így a gyermekét? A baba/kisbaba miért nem jó? Miért kell ilyen korcs szavakkal illetni egy kis gyermeket?
Nah gyerünk először megsértődni, utána lepontozni! :D
Nincs olyan, hogy "kell". Annyit eszik amennyi jól esik neki. De épp ma akadtam erre a linkre itt:)
A babinkó meg tényleg gáz:)
De azért neked kívánok boldog babinkózást!:D
Köszönöm, hogy lesuttyóztál!
2. voltam
A linket köszönöm,a suttyó inkább az 1.válaszolónak szólt,bár nem értem,hogy miért gáz az elnevezés!!??Valószínűleg kedvességből és szeretetből hívom így a gyerekemet,de mindegy,Ti tudjátok...
2;bocs,ha megsértettelek,nem állt szándékomban.
Jaa, 12.31-es vagyok, közben a kérdésre elfelejtettem megírni a választ.
A baba testsúlyának az 1/6-át "kell" megennie napi szinten, de vannak eltérő napok, így ne vedd szentírásnak. Pl: meelegebb napon kevesebbet ehet és többet ihat. Az a lényeg hogy gyarapodjon a súlya rendesen.
Kedves 12:31-es!
Nagyon köszönöm,ez valóban hasznos válsz volt.Remélem az elődeid példát vesznek Rólad és megtanulják ezt az oldalt okosan használni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!