Van itt olyan anyuka akinek a kezdetektől nem volt teje?
Figyelt kérdés
Hogy lehet lelkileg feldolgozni? Én nagyon el vagyok keseredve. Bánt hogy nem tudom szoptatni a babámat, nem tudom neki átadni az immunanyagokat, nincs meg az az anya-baba kötődés ami a szopival alakul ki. :( Cumisüvegből bárki etetheti, szoptatni viszont csak az anya tud. Napi max. 1 evésre való jön össze keserves fejés árán. Semmi nem használ. Sem tea, sem homeó, sem tejszaporító ételek. Sőt már egyre kevesebb van.2012. ápr. 17. 11:48
11/11 anonim válasza:
Én befogom a szám, mert igaz pótlásokkal, de 10 hónapig szoptattam, de amikor elkezdtük pótolni a tápszert (sehogy se lett több tejem, egyszerűen nem volt elég) borzasztóan éreztem magam és nem tudtam meddig fog ez így menni, mikor fog végképp leszokni a szopásról. Aztán eszembe jutott sokszor az anyósom, aki mesélte, hogy amikor ő született, az édesanyjának egyáltalán nem volt teje és a többi gyerek mellet lehetősége se volt sz---rakodni a szoptatással (mármint hogy azért a 10 millikért óránként ciciztetni amivel úgyse lakik jól ), ezért anyósomat a szomszédba hordta át egy bőtejű anyukához, a maradék étkezésekhez meg maradt a feles tej és társai. Ehhez képest azért mennyire jó helyzetben vagyunk, hogy ma már van tápszer, ami biztosan nem árt a babának, nem úgy mint a tehéntej, nem kell a szomszédba meg tudom is hova áthordani a csecsemőt, hogy más nő melléből szopjon mégis valami anyatejet, a tápszeres etetés kapcsán ugyanúgy össze lehet bújni mint a mellből való szoptatásnál. És nincs macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!