Mi a véleményetek a Depo-provera nevű fogamzásgátlóról?
A nővérem használta, egy hónapja vették ki a méhét rosszindulatú daganat miatt,30 éves.
Egyértelmüen bebizonyosodott, hogy a depoprovera okozta.
Gondolom te is az injekciora gondolsz
Eredetileg nem fogamzásgátlásra van kitalálva, mondta a dokim, h mire, de már nem emlékszem.
Én is kaptam, amikor még szoptattam, és eleinte semmit nem éreztem. Kicsit idegesebb, és ingerlékenyebb voltam tőle. Ja, és híztam közben 20 kilót. Amikor már majdnem elérkezett a 2. beadásának ideje, akkor rosszul lettem, begörcsölt a szívem, és majdnem kórházba kerültem. Kivizsgálásokra jártam, és kiderült, hogy hormonproblémákat okozott, ezért is híztam meg tőle, és szívizomgyulladásom lett.
A belgyógyász, amikor megtudta, hogy ezt kaptam, elmondta mindennek a nődokit, hiszen ilyet nem is adhatott volna, se kivizsgálás, semmi, ráadásul 20 éves voltam.
Szóval nem ajánlom, igaz olcsó, és nem is menstruálsz tőle, de nem éri meg. Én azóta is szenvedek a következményeitől.
2 gyerekes anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!